Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6559 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   29 Kasım 2011 - 18:49

Kamalak, Partisinin Giresun 4. Olağan İl Kongresine katıldı.

Büyüt
Küçült
Kamalak, Partisinin Giresun 4. Olağan İl Kongresine
Kamalak, partisinin Giresun 4. Olağan İl Kongresine katıldı.Kamalak Fındık fiyatı hala bizim verdiğimiz fiyata yeni gelmiş dedi.

Kamalak, partisinin Giresun 4. Olağan İl Kongresine katıldı.Kamalak Fındık fiyatı hala bizim verdiğimiz fiyata yeni gelmiş dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, kendi dönemlerindeki fındık fiyatı ile şimdiki fındık fiyatının aynı olduğunu söyledi.
Kamalak, Türkiye gündemini değerlendirdi. Özellikle Türkiye ile Suriye arasında son dönemde yaşanan siyasi olaylara değinen Kamalak, Türkiye'nin tehlikeli Oyunlarla karşı karşıya bulunduğunu ileri sürdü.
Suriye üzerinden, Türkiye ile İran'ın karşı karşıya getirilmeye çalışıldığını vurgulayan Kamalak, "Tıpkı 1980 yılında, Irak ile İran'ın karşı karşıya getirildiği gibi. Allah korusun, Türkiye ile İran karşı karşıya getirildiği takdirde, Haçlılar 20. seferini bir tek askerinin burnunu bile kanamadan en büyük kazançla sonlandırmış olacaklardır." dedi.

Türkiye'de önemli sorunlar yaşandığını da savunan Kamalak, "Ülkemizin bu sorunların üstesinden gelecek bir yönetime ihtiyacı var. Bu yaşadığımız coğrafyada açıkça bu kendini gösteriyor. Türkiye'nin ve huzur isteyen coğrafyamızın Saadet Partisinin iktidarına ihtiyacı var. Biz buna hazırız" diye konuştu.
Yaşanan sorunların ancak milli görüş iradesiyle çözümleneceğini ifade eden Kamalak, şunları söyledi:
"Herkes bilsin herkes duysun ki milli görüş mutlak suretle iktidara gelecektir. Tertemiz bir mazimiz ve teşkilatlarımız var. İnançlı kadrolarımız yaşanan sorunları çözmeye hazır. Milli görüşün dışında bir çözüm olmadığı ortada. İktidardaki AK Parti mi? onu geçiniz. Bir dönem Anap vardı. Şu an Türkiye'de böyle bir parti var mı? Gençlerinizi askere gönderirken yüreğiniz ağzınıza geliyor mu gelmiyor mu? Peki terörü kim durduracak, AK Parti mi? Yaklaşık 10 yıldır iş başında, hem de meclisteki büyük çoğunlukla, niye durduramadı? Durduramaz. Çünkü bu iş mili görüşün işidir."
Konuşmasında fındık fiyatlarına değinen Kamalak, kendi dönemlerindeki fındık fiyatı ile şimdiki fındık fiyatının hala aynı olduğunu hatırlattı.
Ardından Kamalak, parti bünyesinde 40 yıla yakın çalışma gösteren 4 partiliye plaket verdi. Daha sonra kongreye geçildi. Mevcut İl Başkanı Süleyman Tekbaş, tekrar başkanlığa getirildi.

Saadet Partisi Giresun 4. Olağan İl Kongresi,Sevda Düğün Salonu'nda yapıldı.
Genel başkan Kamalak'ın da katıldığı kongrede Süleyman Tekbaş yeniden Giresun İl başkanlığına seçildi
Tekbaş başkanlığındaki il yönetimi şu isimlerden oluştu:
"Ömer Öztürk, Vedat Yılmaz, Davut Tepeyurt, İsmail Derbeder, Musa Çakı, Mehmet Tekbaş, Mustafa Fatsa, Ömer Karakaya, Murat Arslan, Bekir Tosun, Nuri Akdemir, Murat Tekbaş, Mustafa Karaşoğlu, Fikri Çınar ve Abdulkadir Bektaş"
   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir