Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11110 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   02 Haziran 2011 - 13:30

Kaya ERDEMİR'' Has Parti' nin Yeni Vergi Düzeni

Büyüt
Küçült
Kaya ERDEMİR Has Parti nin Yeni Vergi
Giresun Has Parti Milletvekili Adayı Kaya ERDEMİR' in basın açıklaması

Has Parti iktidarında; sayısı 5 milyonu bulan meslek lisesi ile fakülte ve yüksek okul mezunu gençler üretken alanlarda kendi işinin sahibi olma imkânına sahip olacaklardır. Kalkınmanın plan, uygulama ve desteklerinin yerelleşmesi demokrasiyi derinleştirip siyasal katılımı artıracaktır. Tüm üretici yapılar ajanslara üye olacak ve yerinden teşvik ve denetime gireceklerdir. Bu şekilde başta esnaf ve küçük üreticiler olmak üzere kayıt dışı tüm ekonomik birimler kayıt altına alınarak "kayıtlı ekonomi" teşvik edilmiş olacak Yine yatırım ve istihdam üzerindeki vergi yükü azaltılacak. Herkes mali gücü ile doğru orantılı vergi ödeyecektir. Yüksek vergi oranları yerine vergi tabanının genişletilmesi sağlanacak. Harcama üzerinden alınan dolaylı vergiler yerine gelir ve servet üzerinden alınan doğrudan vergiler öne çıkarılacaktır. Her türlü gelirin asgari ücret tutarındaki kısmı vergiden muaf tutulacaktır. Başta faiz gelirleri ile kentsel rantlar olmak üzere her türlü getirim etkin bir şekilde vergilendirilecektir. Lüks tüketim etkin şekilde vergilendirilecektir. 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir