Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6800 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2011 - 10:33

Keşap CHP için kenetlendi

Büyüt
Küçült
Keşap CHP için
-Kerim Aksu: AKP seçim öncesi söz veriyor, seçim sonrası unutuyor

Keşap CHP için kenetlendi 

-Kerim Aksu: AKP seçim öncesi söz veriyor, seçim sonrası unutuyor

-Eşref Karaibrahim: Çalışmalarımız iyi gidiyor, 3 milletvekili çıkaracağız

-Aykut Gezmiş: AKP havaalanı konusunda yalan konuşmayı sürdürüyor

-Bülent Bektaşoğlu: Ülkemizin sorunlarını projelerimizle çözeceğiz 

     CHP seçim çalışmalarına doludizgin devam ediyor.

     Giresun merkezde 2 seçim bürosu açan CHP dün de Keşap’ta yüzlerce kişinin katılımıyla ilçe seçim bürosunu açtı. 

     Açılışa CHP milletvekili Eşref Karaibrahim,  İl Başkanı Mustafa Kısa, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın başta olmak üzere diğer ilçelerin başkanları, eski milletvekilleri, partililer ve halkın yanı sıra milletvekili adayları İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş ile Eczacı Bülent Bektaşoğlu’nun da olduğu coşkulu bir kalabalık katıldı.

     Açılışta konuşan milletvekili Eşref Karaibrahim, “Giresun’dan 3 milletvekili çıkarmak için yola çıktık ve bu yolda iyi gidiyoruz” dedi.

     İŞSİZLİĞİ, YOKSULLUĞU YENECEĞİZ

     Bülent Bektaşoğlu da konuşmasında, ülke için yola çıktıklarını söyleyerek, “Cumhuriyet tarihinde ülkemiz hiç bu kadar işsizlik, yoksulluk ve yolsuzlukla baş başa kalmamıştı. AKP ülkeyi kötü yönetiyor. Biz projelerimizle sorunları çözmeye geliyoruz. İktidarımızda halkımız rahat bir nefes alacak” dedi.

     Keşaplı  olan Aykut Gezmiş hemşerilerinin yoğun ilgisi ve tezahüratlarıyla karşılandı. Yoğun ilgi karşısında moral bulan Gezmiş, “Ben sizin, bu ilçenin çocuğuyum. Birlikte ağladık, birlikte güldük. Şimdi hizmet yolunda bir göreve soyunmuş bulunuyorum ve hepinizin bu yolda elinizi taşın altına koyduğunu biliyorum. Sizlerin bizlere sahip çıktığını, partimizin projelerinin, bizim ve liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduğunuzu da biliyorum” dedi.

     TERTEMİZ SAYFA AÇTIK, İKTİDARA YÜRÜYORUZ

     Aykut Gezmiş tutulmayan sözleri tutmak, yapılmayan hizmetleri yapmak için yola çıktıklarını da söyleyerek, “Biz tertemiz, bembeyaz bir sayfa açtık. Listemizdeki herkesin ismi ve bütün partililerimizin ismi namus ve ahlakla başlar. Tüm amacımız halkımızın sorunlarını çözmek ve hizmet üretmektir. Bize bir oy lazım, oylarımızı bölmeyelim, birlik-beraberlik içinde iktidara yürüyelim. Bu hükümetten memnun olmayan herkesi partimizin çatısı altına çağırıyoruz. ”

     AKP OR-Gİ KONUSUNDA YALAN KONUŞUYOR

     60 yıldan sonra CHP’nin iktidara geleceğini dile getiren Gezmiş,  AKP’nin verdiği sözleri tutmadığını belirterek, “Başbakan Erdoğan Giresun’a geldiğinde havaalanını temelini Mart ayında atma sözü vermişti. Ancak atılmadı, şimdi de tuttular seçimden sonra atacaklarını ifade ediyorlar. Her konuda olduğu gibi bu konuda da halkın gözünün içine baka baka yalan konuşuyorlar” dedi. Gezmiş doğalgaz, FKB, hastane, üniversite gibi konularda da AKP’nin gerekeni yapmadığını söyledi ve “AKP’nin iktidardan düşme zamanı geldi” dedi.

     AKP SÖZÜNÜ TUTMUYOR

     Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu da halka hitaben bir konuşma yaptı. AKP hükümetinin vatandaşı mağdur ettiğini savunarak, “CHP iktidarında halkımız huzur bulacak” dedi. AKP’nin her seçim öncesi vaatlerde bulunduğunu. Seçim sonrası verdiği bu sözleri unuttuğunu söyleyen Aksu, “Bu ülkeyi artık halkını düşünen, namuslu insanlar yönetecek” dedi. 

 

 


 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir