Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6894 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2011 - 21:29

''Kimse MHP' den üstün değildir''

Büyüt
Küçült
Kimse MHP den üstün
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar; ''Kimse MHP' den üstün değildir'' diye açıklama da bulundu. İşte o açıklama metni.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar;

 

''Kimse MHP’den üstün değildir''

 

Milliyetçi Hareket Partisi fikir partisidir. Türk milletine mensubiyetin gurur ve şuuruna sahip, manevi ve kültürel değerlerimize değer vermeyi, inançlı, yüksek ahlaklı ve sağlam karakterli olmayı amaçlayan bir partidir.

Milliyetçi Hareket Partisi; önce ülkem, sonra ben diyen anlayışın temsilcisidir. Bu partide esas olan Türk milletine hizmet etmektir. Her şey Allah rızası için yapılır. Yapılan hizmetler milletin kafasına vurulmaz. Temcit pilavı gibi gazete ve televizyonlara çıkıp ben bunu yaptım, çok para harcadım diyerek övünülmez.

Milliyetçi Hareket Partisi kendine etiket yapmak için bulunulan bir yer olmayıp, millete hizmet etme yeridir.

Milliyetçi Hareket Partisinde il başkanlığı, ilçe başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, belediye başkanlığı adaylığı yapmış çok sayıda ülküdaşımız oldu. Bunların hiçbiri ortaya çıkıp Ahmet Şenel Anaforoğlu gibi hizmetlerini pazarlamadı. Ülkücü ve Milliyetçi Harekete hizmet etmiş binlerce insanımız oldu. Cebindeki okul harçlıklarını bu dava için harcayan gençlerin gece gündüz demeden dağ bayır gezerek Milliyetçi Hareketin başarılı olması için emek sarf eden bu insanların hizmetlerine ne demeli. Yoksa bunlarda Anaforoğlu’nun hanesine mi yazılmalı? Sayın Anaforoğlu öyle konuşuyor ki; sanki Giresun’da hiç kimse Milliyetçi Harekete hizmet etmemiş, her şeyi kendisi yapmış, kimse para harcamamış, sadece kendisi harcamış. İnsan bu kadar benlik duygusuna kapılmamalı.

Bu kadar insanın emeğine ne demeli. Canıyla, malıyla Ülkücü harekete hizmeti olanları hiçe mi sayıyorsun? Onlara haksızlık etmiyor musun Sayın Anaforoğlu?

Anaforoğlu’nun 2007 seçimlerinden sonra yaptığı konuşmalarında “Evinin çatısını yaptıklarım, mezarlarını onardığım dahi bana oy vermedi” gibi ifadeleri bu millet unutmadı.

Seçimlerde hesabı kestiğini beyan eden Anaforoğlu’nun hesabı Milliyetçi Hareketi sandığa gömme hesabı mıydı? Her ne şartta olursa olsun bir Ülkücü beğenmese dahi insanlara kızıp parti aleyhine çalışmamalıdır. Maalesef geçmişte Alparslan Türkeş bey’e karşı bu tip eylemlere girenler de olmuştu.

Giresun’da 12.000 oyun şahsına ait olduğunu ifade eden Anaforoğlu’na bir önerim var. Kendine bu kadar güveniyorsan önümüzde seçimlerde belediye başkanlığına bağımsız aday ol. Böylece oyların şahsına mı MHP’ye mi ait olup olmadığını görmüş oluruz.

Hiç kimse bu partiye gönül verenlerin hizmetlerine ipotek koyamaz. Ülkücü camianın emeğini sömüremez. Ülkücü hareket de buna müsaade etmez. Muhalefette bir seviye içinde yapılır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve yöneticilerine yönelik seviyesiz ifadeler kişinin ruhiyatını ortaya koyma bakımından önemlidir.

Allah bizleri benlik duygusundan, kibirden uzak eylesin.


İbrahim DİZDAR
Milliyetçi Hareket Partisi

Merkez İlçe Başkanı





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir