Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7612 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2011 - 18:26

Mehmet Geldi ''Milletvekili Aday Adayı''

Büyüt
Küçült
Mehmet Geldi Milletvekili Aday
AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi, görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıkladı

Mehmet Geldi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Muhtemelen 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan 24. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri ile ilgili olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanlığı (MYK kararı ile) Milletvekili aday adayı olmak isteyen İl, İlçe, Belde, İl Disiplin Kurulu, İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolu Başkan ve üyelerinin en geç 15 Ocak 2011 Cumartesi günü saat 15:00’a kadar yürütmekte oldukları görevlerden bağlı bulundukları teşkilat kademe başkanlıklarına istifa beyanlarını vermelerini ön görmüştür.

AK PARTİ Genel Başkanı Başbakanımız Sn. R.Tayyip ERDOĞAN, 2011 Milletvekilliği genel seçimleri ile ilgili hazırlanacak olan Seçim Beyannamesinin sadece o seçimlere münhasır olmayacağını, Türkiye’mizi Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yıldönümünde yani 2023 yılında bugünkü seviyesi ile Dünyadaki En Büyük 17. Büyük Ekonomi Ülkesi olduğu durumdan alıp Dünyadaki En Büyük 10. Büyük Ekonomi Ülkesi hedefine götürecek Seçim Beyannamesi olacağını ifade etmiştir.

3 Kasım 2002 Seçimleri ile tek başına iktidara gelen AK PARTİ hükümetleri 8 yılı tamamlandığı iktidarı döneminde milletimizin refah seviyesini yükseltmiş, devletimizin itibarını yüceltmiş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yurt içi ve yurt dışındaki saygınlığını artırmıştır. Artık Dünyada birçok ülkede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vizesiz olarak seyahat edebilmekte, gittikleri her ülkede TC Pasaportu itibar görmekte, TL Bankalarda ve Piyasalarda geçerliliğini göstermektedir. TC Cumhurbaşkanı, Başbakanı ve Bakanları Dünyanın bütün ülkelerinde büyük itibar görerek karşılanmakta, büyük ilgi ve alakayla, gıpta ile izlenmektedir.

Başbakan Sn. R. Tayyip ERDOĞAN’ın liderliği ülkemizin sınırlarını aşmış, Dünyadaki birçok ülkenin sorunlarının çözümünde başvurulan, aracılığı istenen çözüm önerilerine yanaşılan lider haline gelmiştir.

AK PARTİ İktidarının 8 yılını doldurduğu süre içersinde halkımızın tercihine başvurulan 2 yerel seçimde, 2 genel seçimde ve 2 referandumda toplam 6 defa seçmenin karşısına çıkan Adalet ve Kalkınma Partisinin ve Başbakanımızın tercihleri hep doğru görülmüş baş tacı edilmiş ve galip getirilmiştir.

AK PARTİ’nin kuruluşundan itibaren Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı, 1. Olağan Kongrede AK PARTİ Giresun İl Başkanı, Giresun Merkez Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı, 2. Olağan Kongrede İl Başkan Adayı, 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Giresun Merkez Belediye Başkan Adayı, seçim esnasında SKM Başkan Yardımcısı ve AK PARTİ 3. Olağan Kongresinde 11 Temmuz 2009 tarihinde 2. defa AK PARTİ Giresun İl Başkanlığına getirilen kişi olarak; toplamda AK PARTİ’nin  9 yılı aşkın bir süre içerisinde yürütmüş olduğum hizmetlerimi daha etkin bir şekilde sürdürmek arzusundayım.

Başta Grup Başkan Vekilimiz Sn. Nurettin CANIKLİ olmak üzere bugünkü diğer Milletvekillerimiz ya da muhtemelen seçilebilecek olan başkaca Milletvekillerimizle hep birlikte Sn. Gurup Başkan Vekilimizin Başkanlığında Giresun’umuzu 2023 yılı hedef Projeksiyonu içerisinde daha güzel yerlere taşımak için AK PARTİ Giresun Milletvekili olmak istiyorum. Bu amaçla;

18 Ayı aşkın bir süredir yürütmekte olduğum AK PARTİ Giresun İl Başkanlığı görevinden AK PARTİ Giresun Milletvekili Aday adayı olmak amacıyla istifa etmiş bulunmaktayım.

 

                          

                            



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir