Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6988 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2011 - 11:32

Mehmet Geldi, Tirebolu İlçesini Ziyaret Etti.

Büyüt
Küçült
Mehmet Geldi, Tirebolu İlçesini Ziyaret
AK PARTİ GİRESUN MİLLETVEKİLİ MEHMET GELDİ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE TİREBOLU İLÇESİN DE DEVAM ETTİ.


      Tirebolu ilçe teşkilatını ziyaret eden Geldi, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Sorunları dinleyen Geldi, ilçe halkına 12 Haziran 2011 seçimlerinde AK Parti'ye olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

      Geldi, daha sonra AK Parti Tirebolu İlçe Teşkilatı tarafından 12 Haziran genel seçimlerde başarılı olan köy ve mahalle başkanlarına plaket törenine katıldı.

      Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Ömer Hıdır, seçimlerde başarılı olan köy ve mahalle başkanlarına hem teşekkür etmek hem de plaketlerini vermek için bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

      Daha sonra konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Tirebolu ilçe teşkilatının gerçekten taktire şayan bir çalışma yaptığını belirterek, ''Elbetteki biz her yerde köy ve  mahalle başkanlarımızın başarılı çalışmalarını gayret ve çabalarını dile getiriyoruz , burada bunu sembolize etmek unutulmayacak bir şekilde ortaya koymak şekliyle, inanıyorum ki gelecek nesillere ve gelecekte köy ve mahalle başkanı olacak vatandaşlarımıza güzel bir mesaj verilmiş olur. Bunu  gerçekleştiren Değerli başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum, inanıyorum ki gelecekte Tirebolu teşkilatımız bu çalışmaların meyvalarını toplayacak ve önümüzdeki seçimlerde hem belediye sınırlarında, hem köylerimizde daha güzel bir başarı yakalayacaktır, şimdiden önümüzdeki dönem çalışmalarında göstereceğiniz gayret için sizleri tebrik ediyorum" dedi. 

 
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir