Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10952 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   12 Şubat 2014 - 18:53

MHP, Doğankent te Birol Tekin dedi

Büyüt
Küçült
MHP, Doğankent te Birol Tekin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent Belediye Başkan Adayı Haşim Birol Tekin basına tanıtılarak resmen adaylığı açıklandı.

MHP Giresun Doğankent Belediye Başkan adayı açıklandı

MHP, "Birol Tekin" dedi

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Doğankent Belediye Başkan Adayı Haşim Birol Tekin basına tanıtılarak resmen adaylığı açıklandı.

MHP İl Binasında düzenlenen törene MHP MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu, Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, İl Başkanı Ozan Köymen, Merkez İlçe Başkanı Gençağa Şahin, Doğankent İlçe Başkanı İsmail Tarı ile yöneticiler ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ozan Köymen, "Hepimizin bildiği gibi, ülkemiz karanlık bir süreç içerisinden geçmektedir. Cumhuriyet tarihinin en talihsiz dönemi bu hükümet dönemidir" dedi.

"Şu içerisinde olduğumuz Ortadoğu kavgasından tutunda, vatandaşımızın çuval içerisinde taşındığı yavrusunun acısına kadar birçok üzücü hadiseye tanıklık etmek, bizim için dayanılmaz bir yürek acısı olmuştur" diyen Köymen konuşmasında şunlara yer verdi; "Öyle bir iktidar düşün ki, bir milletin hem toprakları üzerinde açılım pazarlıkları atacak, milletin haber alma özgürlüğünü ortadan kaldıracak, hem milletin ekonomi kayaklarını yabancı sermayeye pazarlayacak, milletin emeğini yolsuzluk, hortum gibi dalaverelerle çalarak gasp edecek, sonra hiç utanmadan millete küfredecek. İşte bu iktidar bu günkü AKP iktidarıdır."

"CANİKLİ'NİN TAVRI KENDİ PARTİSİNE YAKIŞIYOR"

AKP Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin tabanca ile halkı selamlamasını eleştiren Köymen şöyle devam etti; "Canikli geçenlerde bir toplantı esnasında, millettin kendisini çıkardığı vekalet makamı sıfatıyla, aynen kendi partisine yakışır bir üslup sergiliyor ve belindeki silahı ile millete şov yapıyor. Bu milletin vekiliysen eğer, o şovunu milletin malını sayana, mülkünü satana, yurdunu bölene yapında görelim"

"İKTİDAR HESAP VERMELİDİR"

Köymen, "Ülke gündemi rezaletler içerisinde, gözlerimizin önünde, üstelik Alo Fatih skandallarıyla çalkalanmaktadır. Ayakkabı kutularından çıkan fakirin ekmeğinin, Suriye’de dökülen soydaş kanlarının, İmralı canisiyle kurulan şer ittifaklarının, kardeşi kardeşe kırdırma projelerinin, suçsuz, insanları hapse tıkmanın ve canilere hürriyet pazarlamanın hesabını artık bu iktidarda verecektir ve vermelidir" şeklinde konuştu.

"MHP BELEDİYECİLİĞİNİ DOĞANKENT'TE UYGULAYACAĞIZ"

Doğankent Belediye Başkan adayı Haşim Birol Tekin'de yaptığı konuşmada; "Belediyeciliğin insanlar açısından bir anlamı olması lazım. Belediye Başkanı olacakların mutlaka hizmet üretmesi lazım. Sadece günlük rutin işlerin peşinde koşmaması lazım. Bununla birlikte büyük projelere imza atacak imkanları seferber edip kaynakları çok verimli kullanması şarttır. Doğankent 2009 yılında böyle bir süreç ile karşı karşıya idi.

Siyaset ve hizmet bir gönül işi. Dostlarımız Doğankentliler bu hizmet yarışından olmamız gerektiği konusunda baskı yaptı. O dönem seçimlere az bir zaman kala çok geç bir karar verdim. Kısa dönemde çok büyük projelerle çıkmıştık. Kuracağımız bir HES ile elde edeceğimiz kaynağı ilçe halkının ve gençlerimizin eğitimi, kültürel ve sosyal gelişimi, sportif faaliyetlerine kanalize edecektik. Onların geleceklerine maddi destek sağlayacaktık. Allah'ın takdiri ve vatandaşımızın teveccühü ile o dönem vatandaşımız onlara 5 yıl daha devam dedi.

"HALKA RAĞMEN HALK YÖNETİLMEZ"

Son 5 yılda Doğankent belediyecilik açısından en başarısız dönemini yaşadı. Melek Yüksek Okulu yurt şartları sağlanamadığı için çürümeye terk edildi. Bu ilçemiz açısından bir garabettir. Bunda yerel ve genel iktidarın vebali vardır. Halkın görüşleri alınmadan halka rağmen siyaset yapılmaya çalışılmıştır" ifadelerine yer verdi.

Tekin, Mart 2014 sürecinde yaşananları da anlatarak şunlara yer verdi; "Toplumla beraber hareket etme ve onların görüşleri doğrultusunda AKP'den aday adayı oldum. Bu benim için çiğ et yemek gibi bir şeydi. Topluma arkamı dönmeme adına böyle bir karar alarak yola çıkmıştık. Yeniden yuvama döndüğüm için mutluyum. Çok ciddi projelerle Doğankent halkının karşısına çıkarak MHP belediyeciliğinin nasıl olacağını göstereceğiz. "

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir