Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7154 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2013 - 18:48

MHP Duroğlu Aday Taıtımı Yapıldı

Büyüt
Küçült
MHP Duroğlu Aday Taıtımı
Milliyetçi Hareket Partisi Duroğlu Belediye Başkan adaylığına Salih Şen getirildi. Şen, seçilmesi durumunda mevcut belediyecilik anlayışından farklı bir anlayışla ve yeni bir yönetimle sorunları çözeceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Duroğlu Belediye Başkan adaylığı Salih Şen;

 "Efendi değil hizmetkar olarak geliyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi Duroğlu Belediye Başkan adaylığına Salih Şen getirildi. Şen, seçilmesi durumunda mevcut belediyecilik anlayışından farklı bir anlayışla ve yeni bir yönetimle sorunları çözeceğini söyledi.

Aday Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Ozan Köymen yaptığı açıklamada, yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda belde teşkilatının onayı ile Salih Şen'i Duroğlu Belediye Başkan adayı olarak belirlediklerini söyledi. Köymen, "Yapmış olduğumuz istişare neticesinde görüşlerini aldığımız partililerimiz tarafından onay verilen Salih Şen kardeşimizi Duroğlu Belde Teşkilatı'nın da kabulü ile Belde Belediye Başkan adayı olarak açıklıyoruz. İnşallah partimiz memleketimiz ve Duroğlu için hayırlı olur. Mart yerel seçimlerinde biz burada ve Duroğlu'da Belediye Başkanlığını alarak partimizin ve teşkilatımızın üzerine düşeni yerine getireceğine inanıyoruz" dedi.

"DUROĞLU HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK"

Başkan adayı Salih Şen ise, "İstişareler sonucunda aday olarak gösterildikten sonra bu göreve talip oldum. Allah'ın izni ile Duroğlu Belde Belediye Başkan adaylığını kazanacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımızda bu yönde olacak. Milletimizin dediği yerde, istediği şekilde nasıl bir başkanlık gerekiyorsa halkımızla beraber bu işi yapacağımıza inanıyorum. Kadrolarımızı bu yönde hazırlayarak Duroğlu'na hak ettiği şekilde hizmet edeceğimize inanıyorum" dedi.
"AYIRIM YAPMAYACAĞIZ"

Şen açıklamasında şunlara yer verdi; "Bizler iyi niyetli olarak halkımızın tamamını kucaklamak için geliyoruz. Başkan olduğum zaman bana oy veren vermeyen diye halkımızı ayırmayacağım. Halkımızı aldatan olmayacağım. Belediye'nin imkanlarını pervasızca kullanmayacağım. Hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağım.

Beldemizin en büyük sorunu su ve yoldur. Annelerimiz çamaşır ve bulaşıklarını gece saat 12.00'den sonra yıkamaktadır. Bu soruna son vereceğim. Su insan için yaşam demektir. Yol medeniyet demektir. Halkımızın tamamının hizmetkarı olacağım.

Duroğlu beldesini el ele omuz omuza hep birlikte yönetecek ve büyüteceğiz. Çıktığımız bu yolda Yüce Allah'ım bizlere hayırlı hizmetler nasip etsin. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum."

Aday tanıtım toplantısına İl Başkanı Ozan Köymen, Merkez İlçe Başkanı Gençağa Şahin, Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir