Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9099 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2013 - 19:09

MHP Merkez İlçe İstişare Toplantısı

Büyüt
Küçült
MHP Merkez İlçe İstişare
Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez İlçe İstişare Toplantısı yapıldı.

MHP MERKEZ İLÇE İSTİŞARE TOPLANTISI

 Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez İlçe İstişare Toplantısı yapıldı.

İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum Başkanlığında New Jasmin Hotel'de yapılan toplantıya MYK Üyesi İsmail Bozalioğlu, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar, İl Başkanlık Divanı, eski İl Başkanları, bazı Sivil Toplum Örgütlerinin başkanları ve Aksakallılar tabir edilen Onur Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Orhan Erzurum, 1 yıl sonra yapılacak Mahalli İdareler Genel seçimlerine hazırlıklarının tüm hızı ile devam ettiğini belirterek Giresun Merkez dahil tüm ilçelerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin iddialı olduğunu söyledi.

AKP'nin yerel seçimler öncesi Türkiye genelinde olduğu gibi Giresun'da da seçim stratejisini MHP'nin üzerine kurduğunu vurgulayan Erzurum, "MHP'liler AKP'nin oyunlarına gelmeyecektir. 2014 yılının yıldızı MHP olacaktır. Biz büyük bir aileyiz ve birbirimize sahip çıkmak zorundayız" dedi.

Seçimin Giresun Merkez'de 'AKP ile CHP arasında geçer' tezinin yanılgı olduğuna dikkat çeken Erzurum, şunlara yer verdi; "MHP'nin Giresun Merkez ilçe belediye sınırları içerisinde oyu ne ise diğer partilerinde aynı periyotta olduğunu unutmamak lazım. Ciddi manada Giresun Belediyesi'ne 3 hilali dikmek için aday tespit çalışmalarımız sürmektedir. Giresunlunun, 'tamam işte bu' ve partililerimizin de arkasında azim ve şevkle duracağı adayımızı projeleri ile birlikte kamuoyuna açıklayacağız."

Giresun'un ilçelerinde de en güçlü ve iddialı partinin MHP olduğunu ifade eden Erzurum, "Partimizin bu gücünden korkan AKP, hemen hemen tüm ilçelerde muhtemel MHP adayları ve bazı belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimiz üzerinde oyun içerisine girdiği duyumlarını almaktayız. Türk Milliyetçileri, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu tür oyunlara itibar etmeyecektir. Kimse MHP'nin yükselişine engel olamayacaktır" şeklinde konuştu.

Toplantıya katılanların tamamı küskünlüklerin bu toplantı ile bertaraf edildiğini tüm gayretlerinin MHP'nin 1 yıl sonra yapılacak mahalli seçimlerden zaferle çıkması için elbirliği ile çalışmak olduğunu belirterek söz verdiler.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir