Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7342 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   30 Ocak 2012 - 10:20

MHP Merkez ilçe kongresi yapıldı

Büyüt
Küçült
MHP Merkez ilçe kongresi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez ilçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde ilçe başkanlığına İbrahim Dizdar yeniden seçildi.

MHP Merkez ilçe kongresi yapıldı

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez ilçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde ilçe başkanlığına İbrahim Dizdar yeniden seçildi.

FİSKOBİRLİK Merkez Lokalinde saat 11.00’de başlayan kongrenin Divan başkanlığını Merkez Yürütme Kurulu üyesi İbrahim Özcan yaparken üyelikleri ise Ordu İl Başkanı Hamza Aldeniz, Giresun İl Başkanı Orhan Erzurum ve İsmail Bozalioğlu yaptı.


  


“MHP İDEOLOJİLERİYLE AYAKTADIR”


MHP MYK Üyesi İbrahim Özcan, MHP'nin farkını ortaya koyduğu değerlendirmesinde "Biz, başka siyasi partiler gibi belirli menfaat ilkeleri üzerine doğup, belli bir müddet saadet zincirleri oyunu oynayıp, sonra ortadan kalkan siyasi partilerden değiliz. Biz bir ideoloji partisiyiz. Dolayısıyla bu hüviyetimiz, bu kimliğimiz kırk üç yıldır arzu ettiğimiz veya idealimiz olan iktidarı yakalayamamış olsak ta, hala ayakta durmamızı sağlamaktadır" diye konuştu.

“AKP CUMHURİYET İLE HESAPLAŞMA İÇİNDE”

MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, AKP hükümetinin 9 yılını geride bıraktığını belirterek, “Bu 9 yıllık süre zarfında ülkemizin bütün temel değer ve kurumları tahrip edildi, bölücülük dinamiti ateşlendi. Yıkım projesi ile ülkemiz 36 etnik kökene bölünmek istendi. İmralıyla müzakerler yapıldı... Peşmerge reislerine iltifatlat gösterildi... Ülkemiz karanlık bir mecranın içine sürüklendi. Vatan evlatlarının şehadetleri arttı... Türkiye, tarihinin eb huzursuz ve tehlikeli sürecine girdi. Dünün isyancı ve bölücülerine karşı gösterilen milli irade, bugün gafiller tarafından insanlık suçu olarak gösterildi. Cumhuriyetle ve onun kurucu kahramanlarıyla hesaplaşma içine girildi. Bin yılık kardeşlik bağları ve hukuku tahrip edildi” dedi.


“AKP’Yİ GÖNDERMEK ÜLKÜCÜLERE NASİP OLACAKTIR”


“Nereden bakarsak bakalım ülkemiz gergin, milletimiz üzgün, devletimiz ise yorgundur” diyen Erzurum, şöyle devam etti; “AKP hükümeti demokratik yollardan mutlaka geldiği gibi gönderilecektir. Bununda şerefi Türkiye sevdalısı biz ülkücülere ait olacaktır. Bu sebeple üzerimizdeki milli yükümlülük her zamankinden daha fazladır.”


“ÜLKE ZOR DÖNEMDEN GEÇİYOR”


Ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğini bildiren Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar yaptığı konuşmada; “Milli değerlerimiz, manevi değerlerimiz, kültürümüz başkalaşıyor, değişiyor. Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışıyorlar. Eyalet sistemini konuşmaya başladılar. Zihinlere şimdiden kazımaya başladılar. Yargıyı ele geçirdiler, daha sonra kendi atadıkları hakimler ve savcılarla artık Türk askerini ve komutanlarını terör suçundan içeri atmaya başladılar” ifadelerine yer verdi.


“19 MAYIS İLE ATATÜRK’Ü SİLMEYE ÇALIŞIYORLAR”


19 Mayıs törenlerinin hükümet tarafından kaldırılmasını da eleştiren Dizdar şunlara yer verdi; “Biliyorsunuz Milli Eğitim Bakanlığı bir genelge yayınladı ve artık 19 Mayıs törenleri sadece Ankara’da yapılacakmış. Sebep olarakta çocukların üşümesi gösterildi. Tabi ki bunlar bahane. Çünkü ondan önce 23 Nisan var. O zamanda havalar soğuk oluyor onu düşünmemişler. Asıl amaçları belli... 19 Mayıs’ın anlamı farklı... 19 Mayıs Atatürk’ü anmak demek, amaç Türk milletinin kimliğini ve bağımsızlığını engellemek.”


İBRAHİM DİZDAR BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTE


İbrahim Dizdar başkanlığında tek liste ile yapılan seçimde yönetim kuruluna Şaban Durmuş, Aydın Sarı, Ahmet Gemici, Şükrü Gürbüz Karakılıç, Bayram Altın, Gençağa Şahin, Sadık Yılmaz, Osman Harmanşa, Ayşegül Özcan, Tuncer Kutlu, Nursel Annakkaya, Hasan Pak, Merve Düdükçü, Fatma Ahıskalı, Osman Aydoğu, Yusuf Karadeniz, Şinasi Salbacak ve Gökhan Karaosmanoğlu getirildiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir