Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6183 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2023 - 10:40

MHP Milletvekili Adayı Murat Şahin'e Destek İçin Bir Araya Geldiler

Büyüt
Küçült
MHP Milletvekili Adayı Murat Şahine Destek İçin Bir Araya
Giresun Camiası, MHP Milletvekili Adayı Murat Şahin'e Destek İçin Bir Araya Geldi

İstanbul Anadolu yakasında faaliyet gösteren Pendik Giresunlular Derneği organizasyonu ile yapılan MHP İstanbul 1.Bölge milletvekili adayı Murat Şahin dayanışma programı Pendik Gülistan tesislerinde yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Derneğin aktif ve çalışkan Başkanı Hüseyin Döner ve yönetim kurulunca organize programa MHP İstanbul 1.Bölge adayı Murat Şahin, MHP İlçe yöneticileri ve STK'lar ile davetliler katıldı.

Dayanışma programına İstanbul milletvekili adayı Murat Şahin, MHP Pendik ilçe Başkanı Yalçın Çolak, Giresun Federasyonu başkanı Muhterem Memiş, MHP İstanbul 1.bölge milletvekili adayı Hilal Dilber, Pendik Giresunlular Derneği Başkanı Hüseyin Döner, Şebinkarahisarlı Sanayici ve işadamları Derneği (SEBİNSİAD) Başkan vekili Aslan Karaaslan ve yönetim kurulu, GİHSAD Başkanı Doç. Dr. Sebahattin Destek ve yönetimi, Kocaeli Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Korkutacak, Sancaktepe Giresunlular Derneği Başkanı Sedat Bayraktar, Kartal Giresunlular Derneği Başkanı Cengiz Demirkaya, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Ali Özacar, Çamoluk Taşçılar köyü Derneği Başkanı Ali Emeksiz, Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Hakan Öztürk, Beykoz Giresunlular Derneği Başkanı Hayrullah Usta, Üsküdar Giresunlular Derneği Başkanı Rahman Karahan, İstanbul Anadolu yakasında faaliyet gösteren Giresun adına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Protokol konuşmaları sonrasında Milletvekili adayı Murat Şahin, kendisini tanıtarak iş ve siyaset hayatına yönelik mesajlar vererek 14 Mayıs seçimlerine yönelik hemşerilerinden destek talebinde bulundu.

Konuşmalardan sonra masaları tek tek dolaşan MHP Milletvekili adayları Murat Şahin ve Hilal Dilber hemşerileri ile sohbet ederek programa katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Haber: Sadi Toygar

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir