Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7110 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2013 - 12:39

MHP'li Erdem Karakoç'tan Giresunlulara Ziyaret

Büyüt
Küçült
MHPli Erdem Karakoçtan Giresunlulara
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi, Ülkü ocakları İstanbul eski il başkanı Erdem KARAKOÇ Ayazağa da bulunan Giresun Eynesil Kemaliye köyü derneğini ve Ayazağa iş adamları derneğini ziyaret etti.

MHP’Lİ ERDEM KARAKOÇ’TAN GİRESUNLULARA ZİYARET

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi, Ülkü ocakları İstanbul eski il başkanı Erdem KARAKOÇ Ayazağa da bulunan Giresun Eynesil Kemaliye köyü derneğini ve Ayazağa iş adamları derneğini ziyaret etti.

 

Ziyaret oldukça samimi geçerken gazetemizin ve dernek yönetiminin sorularını cevaplandıran KARAKOÇ “ Yıllardır siyasetin içindeyiz. Zaman zaman bedelde ödedik, hiç de yakınmadık çünkü ben ve arkadaşlarım bu bedeli yüce Türk milleti için ödedik. Her zamanda ödemeye hazırız. Söz konusu yüce Türk milleti olunca gerisi teferruattır bizim için” dedi.

 

 

Gelecek yerel seçimlerde başarılı olacaklarını, aday belirlerken de lider’in belirlediği değil halkın sevdiği, halk nezdinde kabul görmüş dava arkadaşlarını aday göstereceklerini belirten Karakoç “kimsenin bundan şüphesi olmasın, ülkemizi karış karış geziyorum. Milliyetçi Hareket Partisine  ilgi gidererek eskisi gibi artıyor. Ben diyorum ki  bu millet ülkücü hareketi istiyor. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisini istiyor. Bizde bunun için gecemizi gündüzümüze katarak hiç şikayet etmeden çalışıyoruz.” Açıklamasında bulundu.

 

GİRESUN’LU ADAYLARIMIZ ÇIKACAĞINDAN EMİNİM

 

Giresunluların içerisinde çok sayıda dava arkadaşlarının bulunduğunu belirten Karakaç “Biz Giresun’u ve Giresunluları seviyoruz. Giresun halkında bir tabamızın olduğunu biliyoruz ve gelecek yerel seçimlerde bir çok Giresunlu dava arkadaşı kardeşlerimin aday olacağını biliyor ve sizlerin nezdinde Giresunlu vatandaşlarımıza selam söylüyorum” dedi.

 

 

Ziyaretde Ayazağa İşadamları dernek başkanı Osman Servili, yönetim kurulu üyesi Mustafa Civek, İlhami Civek, Ahmet Kazdal, Zikri Topal, Eynesil Kemaliye köyü dernek başkanı Erkan Civek ve yönetim  kurulu üyesi Halil Topal, Abdi Aslan, Temel Aslan, Kemaliye köyü eski dernek başkanı Zeki Topal ve dernek üyeleri hazır bulundu.

 

Haber:Aydın Kömürcü

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir