Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 16815 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2017 - 15:50

MHP'li İlçe Başkanları Doğankent'te toplandı

Büyüt
Küçült
MHPli İlçe Başkanları Doğankentte

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl ve ilçe Teşkilatı ile Doğankent ilçe teşkilatı istişare toplantısı için bir araya geldi. 

Doğankent İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu toplantıda Giresun il Başkanı Avukat Müjdat Öz yapmış olduğu açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak İlk toplantımızı bize Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi kazandıran Doğankent ilçesinde yapma kararı aldık. Bunun üzerine ilçeye ziyaret’te bulunarak teşkilatlarımızdan ve Belediye başkanımızdan bilgiler alacağız. Bu doğrultuda diğer ilçelerimizde de toplantılar düzenleyerek birlik ve beraberlik içinde üzerimize düşen görevleri yapacağız.  

Öz konuşmasında, yeni anayasa ve ülkenin genel durumu hakkında katılımcılara bilgi verdi. Benim için ilk önce Ülkem daha sonra partim ve ben gelmekteyim. Bizim en büyük hassasiyetimiz ülkemizin bölünmemesidir. Referandum olması durumunda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yanında olarak hareket edeceğim. Ben sizlerden liderimize inanmanızı ve destek vermenizi istiyorum diyerek sözlerini tamamladı.  

Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin ise toplantıda yapmış olduğu konuşmada; Seçildikten bugüne kadar şehrin altyapısı ile ilgili çalışmalar üzerinde kafa yorduklarının bilgisini vererek 2017 yılında ise çalışmaların sonucunu alacaklarını belirtti. Birlik ve Beraberlik içinde yapılamayacak hiçbir şeyin olmadığını belirten Başkan, Biz yeter ki birlik ve beraberlik içinde hareket edelim dedi.  

Kültürel alanda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Terkin; Gelenek ve görenekleri bir olan Trabzon Şalpazarı Belediyesi ile kardeş belediye olduk. İlçenin kültür yayınları olarak tanıtıcı kitap hazırlattık, Harşıt Vadisinin işgalinin 100. Yılında bir sempozyum düzenledik. Türkiye’de nerede kampanya varsa ilçe esnafıyla birlikte yardımcı olduk. İlçe olarak Kızılay’a kan bağışında her türlü desteği verdik vermeye devam edeceğiz. Doğankent Halkı, Milliyetçi hareket Partisini 1 Belediye başkanı ve 1 İl Genel Meclisi üyesi seçerek onura etmiştir. Bizde halkımıza yardımcı olabilmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 2017 yılında ilçenin altyapısı ve turizm alanında iyi çalışmalarımız olacak diyerek sözlerini tamamladı.  

Toplantıya; MHP Giresun il Başkanı Avukat Müjdat Öz, Doğankent ilçe Cemil Kara, Doğankent kadın kolları başkanı Şengül Öztürk, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, İl Genel Meclisi Üyesi Hayati Bayram, 15 ilçe başkanı ve partililer katıldı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir