Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8729 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2013 - 12:27

Milletvekili Adem Tatlı'dan açıklamalar

Büyüt
Küçült
Milletvekili Adem Tatlıdan
Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı, Ramazan Ayı olmasına rağmen vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Tatlı “Gezi parkından saatlerce yayın yapanlar Mısır’da ki katliamı görmüyor mu?”

Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı, Ramazan Ayı olmasına rağmen vatandaşla buluşmaya devam ediyor.

Giresun ilinin tüm İlçelerini gezen Tatlı, vatandaşlarla olan görüşmelerinde son aylarda “Gezi Parkı” olayları olarak bilinen olayların Türkiye üzerinde oynanan bir oyun olduğunu anlattı. İstanbul Taksim’den 7-8 saat canlı yayın yapanların Mısır’da yaşanan darbe ve katliamı görmezden geldiğini belirten Tatlı, “Türkiye’de Gezi Parkı adıyla bilinen olaylar kesinlikle kendiliğinden gelişmiş masum olaylar değildir. Çok programlı dış ve iç bağlantılarla organize edilmiş tamamen Türkiye’yi ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini itibarsızlaştırma projesidir. Amaç son aylarda faiz oranları düşen, bir biri ardından dev milyar dolarlık projelerin temellerini atan, Ortadoğu ve Balkanlarda etkinleşen bir Türkiye Cumhuriyeti Devletini karıştırmaktı.

Nasıl yalanların sergilendiği bir bir ortaya çıktı

Olayın başlangıcında ve devamında nasıl tertiplerin yapıldığı, nasıl aldatmacalarla vatandaşın galeyana gelmesi sağlandığı ortaya çıktı. Yakıp yıkan, milletin ve devletin malına zarar veren, halkı isyana teşvik edenlerin maksadı asla ve asla ağaç veya çevre değildi. Olayların ön saflarında hep yabancı isimlerin olması ise oyunun dış kaynaklıda olduğunun ispatıdır. Dış devletlerin ülkemizde yaşanan küçük çaplı olayları bir iç karışıklık gibi gösterip AB ve ABD’de yaşanan ölümlü olayları hiç değinmemesi oyunu deşifre ediyordu. Vatanını seven saf duygularla çevre bilinciyle hareket eden vatandaşlarımız  bu oyunu gördü ve illegal kalkışmanın tarafı olmadı.

Mısır’da katledilen çocuklar neden canlı yayınlarda gösterilmiyor?

 Taksim’de yaşanan gösterileri 7-8 saat canlı veren ve çarpıtma haberlerle dünya kamuoyunu yanıltan basın kuruluşları, Mısır’da yaşanan darbeye sessiz kaldılar. Bu oyunu tek başına ortaya koyuyor zaten. Taksim’de yapılan illegal gösterileri iç savaş gibi canlın yayınlara taşıyanlar neden Mısır’da namaz kılarken katledilen yüzlerce insanı görmezden geliyor? Neden seçilmiş bir hükümetin askeri darbeyle görevden indirilmesini dünya kamuoyuna taşımıyor? Namazda secde halindeyken en küçük bir taşkınlık olmamasına rağmen cemaat kurşun yağdıranlar canlı yayınlarda neden gösterilmiyor? 5-10 bin kişinin Taksimde yaptığı taşkınlıkları saatlerce canlı yayınla verenler, yüz binlerce demokrasi yanlısı Mısırlı vatandaşın doldurduğu meydanları neden göstermiyor? Sadece Mısır’da değil Suriye, Arakan, Irak gibi bir çok ülkede Müslümanlar, çocuklar katlediliyor neden buralardan canlı yayın yapmıyorlar?

            Vatandaşımız uyanık olmalıdır. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmaktadır. Burada gaye çevre veya başka bir şey değil, ülkemizi zaafa uğratmak, seçilmiş hükümeti itibarsızlaştırarak ülkemizin istikrarına darbe vurmaktır. Bu tüm çıplaklığıyla ortaya çıkmıştır.

 CHP olayların tam ortasındadır

 Bu yaşanan kalkışma ve isyan girişiminin üzülerek söylüyorum CHP tam ortasındadır. Milletin oyuyla seçilmiş Ana Muhalefet Partisi elinde Molotof, taş hatta silah olan illegal örgütlerle omuz omuza devlete meydan okuma cüret göstermiş, devletin polisine, başbakanına küfürler hakaretler yağdırmışlardır. Seçimle iktidara gelemeyeceğini anlayan CHP maalesef bu illegal olayların başını çekmiş, şiddet olaylarını özgürlük gösterileri olarak yutturmaya çalışmıştır. CHP Milletvekilleri maalesef olaylarda en ön saflarda yer alıp görevini yapan polisimize ağızlara alınmayacak küfürleri medya önünde yapmıştır.

  Ülkemizin karışmasına çalışanlara halkımız en büyük darbeyi sandıkta vuracaktır

 Bu olaylara destek veren büyük sermayeler, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve medya milletimizden gerekli cevabı almıştır-alacaktır. Milletine efendi olmayı değil hizmetkar olmayı hedef edinmiş bir iktidarı sandıkla değil gayri meşru yollarla iktidardan edeceğini sananlar her fırsatta milletin şamarını ensesinde hissetmiştir. Demokraside karne sandıkta verilir. Sandıkta milletimiz bu ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışanlara en büyük cevabı verecektir. Giresun olarak Ülke olarak çok uyanık olmalı ve bu oyunlara asla gelmemeliyiz. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için kaosa değil istikrara yürümeliyiz” dedi




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir