Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6859 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   07 Ağustos 2011 - 11:54

Milletvekili Geldi Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerini ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
Milletvekili Geldi Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerini ziyaret
Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, teşekkür ziyaretlerini Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerinde ara vermeden sürdürdü.

Milletvekili Geldi Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerini ziyaret etti.

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, teşekkür ziyaretlerini Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerinde ara vermeden sürdürdü.

Geldi, ilk olarak Çamoluk ilçesine giderek Ak Parti ilçe teşkilatını ve Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici’ yi makamında ziyaret etti.Ardında Alucra’ya geçen Milletvekili Geldi burada teşkilat ziyaretinden sonra Alucralı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip 12 Haziran genel seçimlerimde vermiş oldukları büyük destekten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Milletvekili Mehmet Geldi’ ye halkın gösterdiği yakın ilgi ve alaka ise dikkatlerden kaçmadı.

Geldi, Alucra’dan ayrılarak son olarak Şebinkarahisar’a geçti. Burada Şebinkarahisar Belediyesi tarafından daire müdürleri ve mahalle muhtarlarına verilen iftar yemeğine katıldı.

Geldi, burada yaptığı konuşmada” Bildiğiniz gibi Ankara’da yeminden başlayarak devam eden kısa bir yasama dönemi oldu, döndükten sonra bütün teşkilatlarımızda ve tüm ilçelerimizde birebir esnafımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz, Bugün Çamoluk ve Alucra ilçelerini ziyaret ettik, şimdi burada Şebinkarahisar’da sizlerle bu iftar programında bir araya gelme imkanı bulduk.Önümüzdeki günlerde de  fırsat buldukça sizleri ve esnaflarımızı ziyaret edeceğiz, inşallah önümüzdeki dönem hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum, Şebinkarahisar’ımız Alucra’mız ve Çamoluk’umuz bu dönemimizden ziyadesiyle istifade edecek ve çok daha güzel noktalara geleceğiz “dedi.

Ziyaretlere, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı,Alucra Belediye Başkanı Halil İbrahim Yağcıoğlu,Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici, Ak Parti Şebinkarahisar ilçe Başkanı Ahmet Bölük, Alucra Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Demirağ, Çamoluk Ak Parti İlçe Başkanı Zeki Karadul, Ak Parti il Teşkilat Başkanı Nail İpek, İl genel meclisi üyeleri Fazlı Derbeder, İrfan Dikbaş, Uğur Eraslan,Oğuz Demir,Abdullah Kürkçü, il Yönetim kurulu üyeleri Halit Yağlıdere, Kamil Aksu, İbrahim Usta, Beytüllah Kaygusuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri’de katıldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir