Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7122 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2011 - 11:30

Milletvekili Geldi' den Gümüşhane Ziyareti

Büyüt
Küçült
Milletvekili Geldi den Gümüşhane
AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti Gümüşhane il teşkilatını ile Torul ve Kürtün ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Giresun  Milletvekili  Mehmet Geldi, AK Parti Gümüşhane il teşkilatını ile Torul ve Kürtün  ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili ve Gümüşhane  koordinatör Milletvekili Mehmet Geldi, Gümüşhane’ye gelerek Ak Parti Gümüşhane il teşkilatı ile bazı ilçe teşkilatlarında ziyaretlerde bulundu.

     


AK Parti Gümüşhane Koordinatör Milletvekili Mehmet Geldi, Gümüşhane ilinde teşkilatlarla tanışma gezilerine başladı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından Gümüşhane  Koordinatör Milletvekili olarak atanan Giresun Milletvekili  Mehmet Geldi, Gümüşhane  merkez ve ilçelerine yaptığı tanışma ziyaretlerine Torul İlçesinden başladı. Torul  İlçe Teşkilatını ziyaret ederek  İlçe başkanı Nihat Bal ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.Ardından Torul’dan ayrılarak  Gümüşhane il teşkilatını ziyaret eden Geldi, Burada il başkanı Ercan Çimen  ve il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek bir tanışma toplantısı yaptı. 

Burada konuşan Koordinatör Milletvekili Geldi,"Giresun Milletvekili olarak, ben AK Parti'nin Gümüşhane koordinatör vekiliyim. Gümüşhane ve ilçelerini tanımak amacıyla İl Başkanımızla birlikte ilçeleri geziyoruz. Bu kapsamda Torul  teşkilatımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla tanıştık, şimdi burada Gümüşhane’deyiz ardından da Kürtün ilçesi’ne bir ziyaretimiz olacak. Hepimizin ortak amacı Başta Türkiye'nin kalkınması akabinde illerimizi kalkındırmaktır. Bundan sonraki süreçte İlçe teşkilatımızla sürekli iletişim halinde olacağız. Bu nedenle her konuyu bu ortamda paylaşabilmek için buradayım." 

“Bunlar bu hainlerin, son çırpınışlarıdır” 

Milletvekili Geldi, son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinerek, şunları söyledi:

Hükümetimizin aldığı yeni karar ve tedbirler doğrultusunda  terörün kökünün kazınması için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bunlar bu hainlerin, PKK ‘ nın son çırpınışlarıdır. PKK bizim kardeşlerimiz olan Kürtlerin en büyük düşmanıdır.Onların hiçbir günahı yok, birlik ve beraberliğimizi zedelemeden Kürt kardeşlerimizi  kucaklamamız gerekmektedir. Biz asırlardan beri kardeşçe yaşıyoruz . Aramızda ayrı gayrı yok. Çanakkale ve Afyonkarahisar’da beraber savaştık ve bu vatanı birlikte kurtardık.PKK ile mücadele devam edecek Kürt kardeşlerimizle de kucaklaşma aynen devam edecek. Etrafımızda bizi tahrik etmek isteyen insanlar var biz bu tahriklere kapılmadan mücadeleye devam edeceğiz. Bizim bu mücadelede birlik olup Kürt kardeşlerimizi kucaklayarak hep beraber birlik olmamız gerekiyor. Batılısı da doğulusu da güneydoğulusu da var. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zaman bizi kimse yıkamaz”

Milletvekili Geldi son olarak Kürtün İlçe teşkilatını ziyaret ederek ilçe başkanı Hüseyin Güvendi ve İlçe yönetim kurulu üyelerini bir araya gelerek





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir