Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6740 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   18 Haziran 2011 - 10:47

Milletvekilleri Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Büyüt
Küçült
Milletvekilleri Teşekkür Ziyaretlerine
AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, seçimin ardından hiç vakit geçirmeden teşekkür ziyaretlerine başladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, seçimin ardından hiç  vakit geçirmeden teşekkür ziyaretlerine başladı.

Canikli’ye milletvekili Mehmet Geldi ve Adem Tatlı’da eşlik etti.

Uzun ve yorucu bir seçim kampanyasının ardından mutlu sona ulaşan AK Parti Giresun Milletvekilleri teşekkür ziyaretlerine başladı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli başta olmak üzere Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Canikli, Geldi ve Tatlı, Eynesil, Görele, Tirebolu, Yağlıdere.Dereli,Keşap,Piraziz ve Espiye AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Canikli, 12 Haziran genel seçimlerinde milletin istikrara damga vurduğunu söyledi.

Milletin sözünü söyledi belirten Canikli, Milletimiz gereken mesajı verdi. Çok net olarak bir mesaj verdi. Seçimde vatandaşımız 'biz bu kadroların hizmet aşkına inanıyoruz ve sizden tekrar bize hizmet etmenizi istiyoruz' dediler'' dedi.

Hiçbir siyasi partiye nasip olmayacak gurur tablosunu hep birlikte yaşadıklarını kaydeden Canikli, ''Milletimize şükran borçluyuz. Milletimiz bize güvenmekle bize büyük onur bahşetmiştir. Ama aynı zamanda bu bizim için bir yüktür. Sorumluluktur. Onun için son 8,5 yılda yaptığımız hizmetin daha fazlasını yapmaya gayret göstereceğiz. Milletimizin bize gösterdiği teveccühe bizler de hizmetle karşılık verebiliriz. Ancak hizmetle bu yükün altından kalkabiliriz. Milletimizin verdiği bu desteği boşa çıkarmayacağız. Yağlıdere'de bundan sonra yapılacak her şey bizim teminatımız altındadır. Bu yönden kimsenin endişesi olmasın. Yağlıdere bu zamana kadar ne isterse verdik. Yağlıdere bundan sonra ne isterse vereceğiz. Hiç bir engelimiz yok. Gücümüz yerindedir. Üç milletvekili arkadaşımızla birlikte biz bu dönem sadece ve sadece hizmet edeceğiz. Türk milleti gerçekten çok büyük bir millet, ince mesajlar verdi. Çok kritik dönemde böyle bir sonuca imza attı. Büyük bir damga vurdu.'' diye konuştu.

''Milletin bu dönemde istikrara damga vurduğunu'' da ifade eden Canikli, ''Milletimiz, hizmeti görmüştür. Hizmeti devam etme yönünde damga vurmuştur. Gelecek aydınlık için olaya müdahale etmiştir. Milletimizin vurduğu bu mühür son derece anlamlıdır. Milletimizin desteğini artırarak vermiş olması da çok anlamlıdır'' dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir