Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11222 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2014 - 10:24

Muhtarlardan Dr. Erzurum a tam destek

Büyüt
Küçült
Muhtarlardan Dr. Erzurum a tam
MHP Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum Faal Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

MHP Belediye  Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum Faal Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

 Muhtarlardan Dr. Erzurum'a tam destek


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Erzurum, belediye meclis üyeleri ile İl Genel Meclisi Üyeleri Faal Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Çok çalışarak belediyeyi MHP’nin alması gerektiğini vurgulayan Dr. Orhan Erzurum, "30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler Türkiye’nin birliği ve beraberliğinin bozulmaması için çok önemli bir seçim. Türkiye’nin birliği için burada en duyarlı parti MHP’dir.  MHP Türkiye’nin her tarafında yükselişte. Çalmadık kapı, sıkmaık el bırakmayacağız. Her kapıyı çalmak mecburiyetindeyiz. Giresun'da herkes MHP gibi düşünüyor. Giresun'da benim aday olmam ile birlikte tüm siyasi dengeler değişti. Giresun'a MHP tabanının zayıf olduğu kanaati yaygın iken birden MHP seçimin en iddialı partisi konumuna geldi” dedi.

Erzurum konuşmasında şunlara yer verdi; " Seçmen benim adaylığımı çok olumlu karşıladığı gibi Belediye Başkanlığı makamına çok yakışacağımı, Giresun'un sorunlarına gerçekçi çözümleri getirebileceğimi ve seçilme şansımızın da çok yüksek olduğunu söylemekte.  Diğer siyasi partilerde durumlarını bize göre şekillendirmek zorunda kalmışlardır. Siyasi dengeleri Giresun'da alt üst ettiğimiz bir gerçektir. Bu da seçimlerde MHP'nin şahsımla en iddialı konuma geldiği vakıadır. Saha da vatandaşlarımızdan çok yoğun bir ilgi ve teveccüh görmekteyiz. Giresun'da değişim gerekli diye yola çıkmıştık... Değişimin gerekliliğini vatandaşımız bizlere anlatmaktadır ve dolayısıyla destek vermektedir."

Faal Muhtarlar Derneği Başkanı Hadi Karabulut ise MHP ve Dr. Orhan Erzurum'un çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini belirterek, "Biz çalışanın ve proje üretenin yanındayız. Bizim Giresun'dan başka yaşam alanımız yok. Bu noktada da sizleri takdirle karşılıyor ve takip ediyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği de sağlayacağımızdan kuşkunuz olmasın" ifadelerine yer verdi.

MHP heyetinin Muhtarları ziyaretinde Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum'un yanı sıra İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları da hazır bulundu..

 

MHP İl Genel Meclisi Adayı Şaban Durmuş;

 "AKP ayrımcılıktan vazgeçsin"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclisi Adayı Şaban Durmuş, 21. yüzyılda halen daha susuz köylerin bulunmasının hükümetin ayıbı olduğunu söyledi.

"Partimizin teveccühü ile 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliği için MHP'den 2. sıra adayı oldum" diyen Şaban Durmuş yaptığı yazı açıklamada şunlara yer verdi; "Yıllardır siyasetin içinde bulunduğum için köylerin ve köylülerin sorunlarını, bende bir köy çocuğu olduğumdan dolayı çok iyi biliyorum.

Giresun köyleri, komşu illerin köylerine göre hizmette çok geri kalmıştır. Bu çağda hala susuz ve yolu bozuk köylerimiz bulunmaktadır.

Önceki dönemlerde idarecilerimiz Özel İdareyi borçlandırmakta çok başarılı olmuşlar ve şu an itibariyle 15 milyon Türk Lirası borç bırakılmıştır. Aldıkları bu borç para Harşit Vadisi'ndeki gelir ve diğer kaynaklara rağmen köylerimize yeterince hizmet gitmemiştir."

Mevcut iktidar tarafından köyler arasında ayrım yapıldığını vurgulayan Şaban Durmuş sözlerini şöyle tamamladı; "Köylerde yaşayan vatandaşlarımıza şu vaadi veriyorum: Telefonum 24 saat açık kalacak, kapım ve gönlüm herkese açık olacak. Hizmette hiçbir ayrım olmayacak."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir