Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7443 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   15 Mayıs 2011 - 20:25

Mustafa Dolu'dan Basın Açıklaması

Büyüt
Küçült
Mustafa Doludan Basın
Birileri CHP'de kırgınlık yaratmaya çalışıyor

Mustafa Dolu'dan Basın Açıklaması  
 

Birileri CHP'de kırgınlık yaratmaya çalışıyor

 2009 yerel seçimlerde Beyoğlu Belediye Başkanı adayı olup seçimi son anda yapılan bazı hilelerle kaybeden Mustafa Dolu seçim öncesi bazı duyum ve yaratılmak istenen ortam karşısında yazılı bir açıklama yaptı. Dolu,  CHP'nin başarılı gidişatını sindiremeyen bazı iç ve dış mihraklar, partide küskünler ordusu yaratarak, 12 Haziran da partinin başarısız olmasını ve sonrasında da partide bir kaos ortamı yaratılıp iç çatışma yaratılmaya çalışıldığını belirterek, "Partililerimizin ve vatandaşlarımızın  hesabı ve kafası dar olan bu tür insanlara önem vermemesi gerekir" dedi.

Halen AKŞAM gazetesi Yazı işleri Müdürü/yazarı ve Kurultay delegesi olan  Mustafa Dolu, "Bana gelen bilgilerden ve bazı dost sohbetlerinde de Milletvekili listelerine yazılmamam nedeniyle ne yapacağım sormaktadır.

Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanım Sn Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcım Sn Gürsel Tekin, İstanbul İl Başkanım Sn Bahri Şahin, Genel Başkan Danışmanı Sn Ali Kılıç ve Beşiktaş Belediye Başkanım Sn İsmail Ünal'ın gazetemizi ziyaretlerinde kahvaltı yaparken yaptığımız sohbet sırasında da, Yazıişlerinden arkadaşlarımın küskünlerle ilgili ve diğer konularla sordukları sorulara verilen cevaplar gazetemizde yayınlanmıştır.

Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu, "Listelerde yer alamayan arkadaşlarımız küskün veya kırgın olmaları doğaldır" demesine karşın, Genel Başkanımdan izin alarak arkadaşlarımın sorduğu soruya konu olanlardan biri olarak, "Milletvekili listelerinde yer alıp almamam önemli değil. Önemli olan orada bizim fikrimizi temsil edenlerin bulunması ve bu fikri taşıyan partimizin iktidar olmasıdır. Üç yaşında olan torunum ve onun şahsında ülkemin tüm çocukları ve gençleri yarınlarda büyüdüklerinde, ülkemiz çağdaş, demokrat, laik, gelişmiş, AB'ye üye olmamış bir ülke değilse, işsizlik, yokluk, yoksulluk,yolsuzluk bitmemiş ve ülke talan edilerek bir kısım zenginler türemiş, halk çeşitli nedenlerle baskı altındayken ve "sağa baktın suç, sola baktın suç" deniliyor ve insanlar ilgisiz şeylerden yargılanıyorsa, bu durum karşısında bunalan torunum, tüm gençliği ve çocuklarımızı temsilen, "Yahu dede bu ülke bu hale getirilirken sen ve arkadaşların neredeydi? Ne yapıyordunuz?" diye sorduğunda, ona rahatlıkla, yiğidim o taşın altına değil elimi tüm bedenimi koydum diyebilmem için şimdi o listelerde olmamama karşın tüm benliğim ve gücümle, bilgi birikimim ve tecrübemle sahadayım, alanlardayım, sokaklarda evlerde ve kahvehanelerdeyim" dedim.

Sn Genel başkanımda "İşte sorunun cevabı" demişti.

Bu vesile ile bana "Ne yapacağız ?" diyen tüm dostlarımla hemşehrilerime ulaştıklarıma zaten söylüyorum da ulaşamadıklarıma şunu hatırlatmak istiyorum. "Bu Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatmak boynumuzun borcudur. Yokluk, yoksulluk kader değildir. Önemli olan insanca ve hakça paylaşmaktır. Sosyal devletin ve kardeşliğin özelliği de budur. Öyle ise geleceğimizden çocuklarımız ve gençlerimizin istikbalinden ödün vermeden insanca yaşamak için tek yolun CHP iktidarı ile olacağı bilinci ile hareket edip CHP'ye oy vermeli ve verdirmeliyiz.

Beni bilen tanıyan, tüm dost akraba, arkadaş ve hemşehrilerimden gelecek günler için bu çağrıma uymalarını ve duyurmalarını önemli rica ediyor ve herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Mustafa DOLU

Gazeteci/yazar



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir