Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6546 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2012 - 11:52

Mv. GELDİ Bayramlaşma Törenlerine Katıldı

Büyüt
Küçült
Mv. GELDİ Bayramlaşma Törenlerine
Milletvekili GELDİ Teşkilatlarda Bayramlaşma Törenlerine Katıldı

Milletvekili GELDİ Teşkilatlarda Bayramlaşma Törenlerine Katıldı

 

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet GELDİ, Kurban Bayramı nedeniyle  AK Parti İl Teşkilatının ve Bulancak ile Piraziz ilçe teşkilatlarının bayramlaşma törenine katılarak Türkiye ve Giresun gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Milletvekili Mehmet GELDİ, ciddi muhalefetin olmamasının Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olduğunu belirterek, gensoru müessesesini sürekli olarak işleten ama kendi verdikleri gensoruları bile takip etmeyen bir muhalefet olduğunu söyledi. Milletvekili GELDİ, ”Bizler İktidar Milletvekilleri olarak meclisi çalıştırmak için uğraşıyoruz ama onlar sürekli çalıştırmama peşindeler, önümüzdeki süreçte; seçilme yaşı ile er ve erbaşların oy kullanmalarını içeren anayasa değişikliği ve büyükşehir belediye yasa tasarısı bulunuyor, var gücümüzle memleketimizin hayrına olan önemli adımları atmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Yerel seçimlerin öne alınmasına da değinen GELDİ, seçimin 2013’ün Ekim sonu yada Kasım ayı içine alınmasının; hem seçim kampanyasının kış şartlarında yapılmamasını ve daha kolay olmasını sağlayacağını hem de yeni seçilen belediye başkanlarına kendi bütçelerini ve programlarını uygulama fırsatını vereceğini belirtti.

 

Milletvekili Mehmet GELDİ , son günlerin tartışılan konusu olan Giresun ve Ordu illerinin birleşerek büyükşehir olmasına ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, bu bütünleşmenin her iki ilimize de büyük kazanımlar getireceğini ama bu sürecin iki güzide ilimizi oluşturan vatandaşlarımızın ekseriyetinin bu konuda hem fikir olmalarıyla gerçekleşebileceğini sözlerine ekledi.

Ziyarete İl Başkan Yardımcıları Nail İPEK, İbrahim USTA, Hakan KORKMAZ, İl Gençlik Kolları Başkanı  Şeyma TEKİN, Bulancak İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU, Bulancak Belediye Başkanı Kadir AYDIN, Piraziz İlçe Başkanı  Hüseyin AYDIN ve Piraziz Belediye Başkanı Cafer MAVİ ile çok sayıda partili katıldı.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir