Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7257 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   24 Mart 2012 - 20:22

Mv. Geldi Tirebolu İlçe Danışma Toplantısına Katıldı

Büyüt
Küçült
Mv. Geldi Tirebolu İlçe Danışma Toplantısına
AK Parti Giresun Milletvekili Sn. Mehmet Geldi, AK PARTİ Tirebolu ilçe danışma meclisi toplantısına katılıp gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Giresun Milletvekili Sn. Mehmet Geldi, AK PARTİ Tirebolu ilçe danışma meclisi toplantısına katılıp gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili geldi, sözlerine öncelikle cudi dağındaki operasyonda şehit olan polislerimize Allah’tan(cc) rahmet, yakınlara sabırlar dileyerek başladı.


Terörle mücadelenin kardeşlik ve beraberliğimizden taviz vermeksizin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Çanakkale şehitliğine baktığımızda bu kardeşliği, bu birliği gördüğümüzü, türküyle, kürdüyle, lazıyla çerkeziyle hep beraber bu mücadelenin verildiğini görebileceğimize değinen sayın geldi, kimsenin bu milletin huzurunu, birliğini ve de dirliğini bozamayacağını belirtti.


Önümüzdeki haftadan itibaren çok önemli kanunların meclis gündemine geleceğini ve Allah’ın(cc)izniyle milletimizin bize verdiği emanete sahip çıkıp, milletimizin büyük Umutlarla beklediği 4+4+4 diye bilinen eğitim sistemimizi düzenleyen kanun tasarısı,2b kanun tasarısı,toplu sözleşme kanun tasarısı olmak üzere diğer önemli kanun tasarılarını bir bir çıkaracağız diyen milletvekili geldi, 4+4+4 eğitim kanun tasarısı ile gençlerimizin daha çağdaş ve verimli bir eğitim almasını sağlayarak aynı zamanda mesleki eğitimi de teşvik etmek istiyoruz dedi.


Eğitime verilen önemi yapılan hükümet icraatlarımızdan kolayca görülebileceğini belirten Sayın geldi,bütçede en fazla milli eğitime pay ayrılması,bedava kitap uygulamasının ardından şimdi de tüm ilköğretim öğrencilerine zengin fakir ayrımı yapmadan süt dağıtımının yapılacağını da belirtti.


Tirebolu’ya liman ve beraberinde demiryolunun gelmesi için de yoğun bir çalışma içersindeyiz diyen milletvekili geldi, yapılamaz denenleri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz, bundan kimsenin şüphesi olmasın diyerek sözlerini sonlandırdı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir