Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8915 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2011 - 15:56

Nihayet Yemin Etti!

Büyüt
Küçült
Nihayet Yemin
CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, TBMM Kürsüsünden ant içerek resmen milletvekili oldu.

NİHAYET YEMİN ETTİ!
CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, TBMM Kürsüsünden ant içerek resmen milletvekili oldu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu CHP’li milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’a yemin yolu açılıncaya kadar yemin etmeyeceklerini açıklamş, CHP’li milletvekilleri yemin etmemişti.
 TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in devreye girmesi, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın destek vermesiyle kriz aşıldı. AK Parti ve CHP yöneticileri, dün tekrar bir araya geldi. Bir mutabakat metni hazırlandı.  Metin genel başkanlara sunulduktan sonra iki partinin temsilcileri bir araya geldi ve CHP sorunun çözüldüğünü açıkladı. CHP’nin bu kararının ardından TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Sadık Yakut başkanlığında toplandı. Yakut, daha önceki birleşimlerde and içmemiş milletvekillerini kürsüye davet etti.
CHP’li 135 vekilden biri olan Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu’nun ismi anons edildi ve Karaahmetoğlu Meclis Kürsüsüne geldi. Heyecanlı olduğu gözlenen Selahattin Karaahmetoğlu’nun yemin metnini okurken, cümlelerdeki imla kurallarına uymadığı ve cümleleri farklı yerlerden bölerek okuduğu gözlendi.
CHP Giresun Milletvekili, Göreleli hemşerimiz Selahattin Karaahmetoğlu yemin ederek resmen milletvekili olmuş oldu. Karahmetoğlu yaptığı açıklamada, “Milli iradeye saygının gereği yerine geldi. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
ALİ KAYA HABER- GÖRELE (
alikayahaber@gmail.com)    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir