Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7223 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   10 Temmuz 2012 - 18:47

Öztürk; Giresun'un Elektrik Sorunlarına Neşter Vuruluyor

Büyüt
Küçült
Öztürk Giresunun Elektrik Sorunlarına Neşter
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, bölgedeki elektrik sorunlarının yerinde tespiti ve çözümlerinin belirlenmesi noktasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Giresun'a geleceğini söyledi.

GİRESUN'UN ELEKTRİK SORUNLARINA NEŞTER VURULUYOR.

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, bölgedeki elektrik sorunlarının yerinde tespiti ve çözümlerinin belirlenmesi noktasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Giresun'a geleceğini söyledi. Öztürk,"Giresun'da yaşanan elektrik sorunlarına artık neşter vurulacağını belirtti.

 

Öztürk, yaptığı açıklamada, Bakan Yıldız'ın, bakanlık yetkilileri ile 13 Temmuz Cuma günü Giresun'a geleceğini belirtti. Bakan Yıldız'ın 2 gün boyunca toplantılar ve incelemelerde bulunarak, Giresun'daki elektrik sorunlarını yerinde tespit edeceğini ve çözüm için ilgililerle planlamalar yapacağını vurgulayan Öztürk,"Giresun'daki elektrik sorununa neşter vuracak olan Sayın Bakanımızın ilimizi ziyaretine AK Parti Giresun İl Teşkilatı olarak büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

 

Giresun halkının sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduklarını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

 

"Halkımızın yaşadığı sorunlardan biri de elektrik sıkıntıları. Biz halkımızın sıkıntılarını iyi biliyor ve çözümü için de gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu bağlamda da gerek şahsım, gerekse de AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a daha önce defalarca sorunlarımızı iletmiştik. Sayın Bakanımız da bizlerden gelen taleplere kayıtsız kalmayarak Giresun'a yönelik ziyaret gerçekleştirecek. Sayın Bakanımız Giresun'da 2 gün süreyle bazı temasları olacak. İlgililerden sorunlar hakkında bilgiler alacak, kendileri ile çözümler üreterek, planlamalar yapacak. Giresun'un elektrik sorunları hızla çözülecek. Bu bakımdan Sayın Bakanımızın Giresun ziyaretine büyük önem veriyoruz dedi.

 

Öztürk,şunları aktardı:

 

"Giresun halkına verdiğimiz sözleri mutlaka yerine getiriyoruz. Çünkü Giresun halkı bizlere her zaman destek olmuştur. Biz de bu desteklere çalışarak, daha çok çalışarak, Giresun halkının yüzünü güldürerek karşılık veriyoruz" 

 

ÖZTÜRK, ANKARA'YA GİDİYOR

 

AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk Ankara'ya gidiyor. Öztürk, yarın düzenlenecek olan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer alacağı 76. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak.

 

AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk ile birlikte 76. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Kocaoğlu ve AK Parti Gençlik Kolları il Başkanı Şeyma Tekin de katılacaklar.


ÜNİVERSİTEYE AK PARTİ'DEN DESTEK, CHP'DEN ENGEL GELDİ

 

 

Giresun Belediye Meclisi'nde görüşülen Giresun Üniversitesi'nin Güre Yerleşkesi sahil kesimine yapımını istediği anıtsal giriş kapısı için yer tahsis talebi, AK Parti Meclis Grubu'nun desteğine rağmen, CHP'li üyelerce uygun görülmeyince geri çevrildi.

 

Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı ikinci toplantısı dün yapıldı. Aralarında Giresun Üniversitesi'nin Güre Yerleşkesi sahil kesimine yapımını istediği anıtsal giriş kapısı için yer tahsis talebinin de olduğu bazı gündem maddeleri görüşüldü.

 

Giresun Belediye Başkanvekili Ahmet Yusufağaoğlu'nun başkanlık ettiği meclis toplantısında, üniversitenin anıtsal kapı için yer talebi üyelerin oylarına sunuldu. Daha önce imar komisyonunda görüşülerek uygun görülmeye talebe CHP'li üyeler de bu yönde destek verdiler.


  ÖZTÜRK,"GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, GİRESUN'UN MARKA DEĞERİDİR"

 

AK Parti Giresun İl Başkanı ve Giresun Belediye Meclis Üyesi Sabri Öztürk, Giresun Üniversitesi'nin kentin en önemli markası olduğunu söyleyerek, talebin uygun bulunmasını istedi.

Öztürk,"Bu kapı, Giresun Üniversitesi'nin marka değerini daha da yükseltmesi açısından son derece önemli. İmar Komisyonu talebi uygun bulmamış olabilir. Ama karar yeniden gözden geçirilebilir. Yeniden ele alınabilir. Bu nedenle üniversitenin talebini geri çevirmemek gerekli. AK Parti Grubu olarak da kararın kabulünü talep ediyoruz" dedi.

 

Giresun Belediye Başkanvekili Ahmet Yusufağaoğlu ise yaptığı açıklamada, talebin uygun bulunmamasının doğru olduğunu söyledi. Yusufağaoğlu, üniversiteye daha önce verildiği gibi söz konusu bölgeye geçici kapı yapımı için izin verildiğini, halen bu iznin yürürlülükte olduğunu aktardı.

 

Yusufağaoğlu tarafından oylama sunulan talep, AK Parti'li üyelerin destekleri ve bu yöndeki çağrılarına rağmen, CHP'li üyelerin karşı çıkmasıyla kabul görmedi.

                                                                     

               Av. Sabri ÖZTÜRK

                         AK Parti Giresun İl Başkanı  





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir