Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6356 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2012 - 18:36

Öztürk' ten Başkan Aksu' ya Cevap

Büyüt
Küçült
Öztürk ten Başkan Aksu ya
AK PARTİ Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK'ün Basın Açıklaması

    CHP’li Giresun Belediye Başkanı, İl Başkanı, İlçe Başkanı  alel acele basın toplantısı yapma ihtiyacı hissettiler. Neden: bir haber sitesinin haberine dayanarak, hiçbir araştırma yapmadan, incelemeden. Belediye kadrolarını şişirerek hizmet etme noktasında başarıya ulaştığını zanneden CHP’li Belediye Başkanı, yine fena halde çakmıştır. 

     Ne demişti 2008 yılında CHP Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, CHP'li Meclis üyelerinin kendisinden tehditle rüşvet aldığını itiraf etmiş. ’’yamyam’’ dediği partililerini ‘’bugün ne götürürüm’’ derdi içinde olmakla suçlamıştı. 

     Yine ne demişti: CHP’li Antalya Belediye Başkanı partisini eleştirerek particilik rant sağlama merkezi değil, Kral çıplak değil çısçıplak diye feryat etmişti. 

     Giresun halkına yamyam demek ne Genel Başkan Yardımcımız, Sn. Hüseyin Tanrıverdi’nin nede  bir başkasının haddinedir. Burada söylenmek istenen apaçık ortadadır.  

     Giresunun  daha iyi bir Belediyecilik anlayışı ile yönetilmesinin gerekliliğinin altı çizilmektedir. Elbette bunun kararını saygı değer Giresun halkı verecektir. 

     AK Parti her zaman halkın yanında olmuş, hizmetkârı olmuştur. 10 yıl gibi kısa bir sürede aşılan mesafeler ulaşılan hedefler halkımızın takdiridir. 

     Çalışmak, üretmek, hizmet etmek AK Partinin AK Partili Belediyelerin şiarı olmuştur. Zümrelerin Partisi, idarecisi olmak değil. 

     Sayın Belediye Başkanı öncelikle kendi mensubu olduğu partinin belediye başkanlarına bakmasını tavsiye ediyoruz. 
 

  Av. Sabri ÖZTÜRK               

AK PARTİ Giresun İl Başkanı 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir