Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6834 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   24 Eylül 2013 - 00:16

Piraziz’de MHP Kadınlarıyla da İddialı !

Büyüt
Küçült
Piraziz’de MHP Kadınlarıyla da İddialı
Piraziz MHP Kadın kolları başkanı Serpil ÇAKIR, çok önemli açıklamalar yaptı.

Piraziz’de MHP Kadınlarıyla da İddialı !

Piraziz MHP Kadın kolları başkanı Serpil ÇAKIR, çok önemli açıklamalar yaptı.

ÇAKIR; “Bugün tüm MHP'li bayanlarımıza daha çok görev düşmektedir. Çünkü ülkemizin içinde bulunduğu hassas durum bunu gerektiriyor. Ben tüm kardeşlerime bu konuda güveniyorum., “Biz bir aile olarak çok çalışıyoruz. Zaman zaman eve gidemediğimiz oluyor. gece ve gündüz demeden çalışıyoruz.

İlçe Merkez ve köy ziyaretlerinin devam edeceğini ve çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürdüklerini söyleyen Serpil ÇAKIR konuşmasına şöyle devam etti ;

“Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş hak ve özgürlüklerle yaşamın her alanında yer alan kadınlarımızın her zaman sağduyu ve milli irade ile hareket edeceklerini biliyorum. Kadınlarımızın Dizilerle uyutulduğu bir Ülke’de yaşıyoruz . Bunu yıkmak için çalışmalarımız sürüyor  ben buradan sizler aracığla bütün kadınlarımızı , ülkemize ve milletimize hizmet noktasında Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında birliğe ve beraberliğe davet ediyorum dedi. 
 
Piraziz MHP Belediye başkan adayı Uğur MELİKOĞLU hakkında da konuşan ÇAKIR; çarpıcı ifadeler kullandı.

MELİKOĞLU’ ile seçim yarışına girmeden önce pek tanışmıyorduk. Teşkilatımız Melikoğlu’nu aday gösterdikten sonra kendisini  tanıma fırsatım oldu ve şunu diyebilirim ki.  Kaliteli ve vizyon sahibi bir insan. Piraziz için bir şans olduğunu ve bu şansın Piraziz’liler tarafından değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir