Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7704 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2011 - 10:58

''Sandıklar Patladı!''

Büyüt
Küçült
Sandıklar
AK Parti İlçe Teşkilatının gösterdiği üstün başarıdan dolayı Görele'ye teşekkür ziyaretine gelen Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun'un her yerinde sandıkların patladığını ileri sürdü.

''Sandıklar Patladı!''

AK Parti İlçe Teşkilatının gösterdiği üstün başarıdan dolayı Görele'ye teşekkür ziyaretine gelen Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun'un her yerinde sandıkların patladığını ileri sürdü.

“AK Parti olarak böyle bir zafer beklemiyorduk” ifadesini kullanan Canikli, “Görele bizi şaşırttı. Görele çok güzel bir sonuç ortaya çıkardı, “ şeklinde konuştu.

Giresun’un Doğu Yakasında yaşanan üstün başarıdan dolayı AK Parti’nin çiçeği burnunda milletvekili Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ile Görele’ye gelen Nurettin Canikli, İlçe binasında teşkilat yöneticilerine hitaben konuşma yaptı. Konuşmada Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Tolga Erener ve Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk’te hazır bulundu.

Görele Bizi Yanılttı

Giresun’un her İlçesinde sandıkların patladığını ve çok şaşırdıklarını söyleyen Canikli konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Bütün ilçelerimizde, Giresun Merkezde, daha önce sürekli CHP’nin kalesi gibi olmuş, hiç önüne geçemediğimiz bir çok köy ve mahallelerde CHP’yi geride bıraktık. Hakikaten tüm ilçelerimiz, başta Görele olmak üzere tek kelime ile harika sonuçlar çıkardık.”

AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, seçim çalışmaları süresince canla başla, dağ bayır demeden, gece gündüz çalışan parti teşkilatına teşekkür ettikten sonra yine Görele konusuna değinerek bir itirafta bulundu. “Görele bizi yanılttı” şeklinde konuşan Canikli, “ Seçimden bir gün önce arkadaşlarımla görüştüm. 50 seviyesinde rakam bekliyorduk. Anketlerden çıkardığımız sonuç budur. Görele gerçekten beklenenin üzerinde sonuç çıkardı.” Vurgulamasını yaptı.

“Buruk Bir Sevinç Yaşıyoruz”

Canikli şöyle konuştu: “Çok güzel, bizi gururlandıran bir sonuç. Ancak, buruk bir sevinç yaşıyoruz. Bizim alacağımız oydan ziyade onların oyunun aşağı inmesi gerekiyordu. Biz alacağımız  en güzel oyu aldık. 154 Bin oy aldık. Bunu beklemiyorduk. Son seçimlerde aldığımız oy, 120 Bin civarındadır. Tabi CHP’nin merkezde taban bir oyu var. Onlar 35 Bin oy bekliyorlardı. Ciddi ciddi bunu söylüyorlardı. Hatta ikinci sıra adayının biliyorsunuz çokta para harcadı. Hatta gelecekle ilgili yatırım mı yapıyor diye düşünmüştük. Sonra arkadaşlar dediler ki, CHP 2’ye inanıyor. Nasıl inanıyor ki, her şey ortada. Onlar açısından tam bir fiyasko. Hem Giresun’da hem Türkiye’de tam bir fiyasko..”   

Az önce İlçe Başkanımız anlattı. Dün akşam bir şenlik düzenlemişler. Ya neyin şenliğini yapıyorlar? Hezimetin şenliği mi olur? Kendi ilçesinde, kendi köyünde, kendi mahallesinde kaybetmiş.. Pişkinlik var ya pişkinlik.. Liderleri öyle yaparsa bunlarda böyle yapar..”

Canikli Daha sonra Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ile makamında bir süre görüştükten sonra Görele’den ayrıldı.

ALİ KAYA HABER – GÖRELE



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir