Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6699 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   19 Kasım 2013 - 18:54

''Şehrimiz İçin; Belediye-İktidar El Ele Vermeli''

Büyüt
Küçült
Şehrimiz İçin Belediye-İktidar El Ele
AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi M.Bahadır Yılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor.

"ŞEHRİMİZ İÇİN; BELEDİYE - İKTİDAR EL ELE VERMELİ"

AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi M.Bahadır Yılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yılmaz, Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini ziyaret etti. Ziyarette Birlik Başkanı Ali Kara ve birliğe bağlı diğer oda başkanları hazır bulundu. Ziyarette söz alan Başkan Aday Adayı Yılmaz; "Partimizin ve halkımızın desteği ile eğer Giresun Belediye Başkanlığı bizlere nasip olursa hizipleşme yapmadan her kesime aynı mesafede yaklaşarak, iktidar ile uyum içerisinde şehrimize hizmet edeceğim" dedi.

Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ise, biraraya gelemememiz nedeniyle şehrimizin önünün açılmadığını belirterek en basit örneğinin şehir merkezine son 50 yılda en küçük  bir yeni yolun dahi açılmadığını belirtti. Kara; "Bizler oda olarak yapılmasını arzu ettiğimiz bir güney yolu projesi ve hacı hüseyin mahallesi dolgu alanının sosyal alana çevirmesini istediklerini belirtti. Bununda iktidarla uyumlu çalışacak bir Giresun Belediyesiyle mümkün olacağını söyledi. Bu iki büyük projenin hayata geçmesi ile birlikte önümüzdeki son 10 yılda şehrimizin çehresinin değişeceğini belirttti.

Ziyaret sonunda Başkan Kara, AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi M.Bahadır Yılmaz'a çıktığı bu zorlu seçim yarışında sonsuz başarılar diledi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir