Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8789 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   24 Aralık 2013 - 15:27

Şen '' Belediyenin Neresine El Atsan Dökülüyor''

Büyüt
Küçült
Şen  Belediyenin Neresine El Atsan
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Duroğlu Belediye Başkan adayı Salih Şen yapmış olduğu basın açıklamasında Belediyenin yetersiz olduğuna dikkat çekti.

“BELEDİYENİN NERESİNE EL ATSAN DÖKÜLÜYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Duroğlu Belediye Başkan adayı Salih Şen yapmış olduğu basın açıklamasında Belediyenin yetersiz olduğuna dikkat çekti.

Şen yapmış olduğu açıklamada; “Ayın 13’ünde kar durdu, bugün ayın 24’ü. Duroğlunda hala kapalı olan yollar olduğunu vatandaşın mahallelerinde mahsur kaldığını söyledi. Duroğlunda yapılan bir çalışma olmadığından buzlanmadan dolayı kaza meydana geldi. Bu buzlanmalardan dolayı Belediyeyi ziyarete giden vatandaş evine dönerken kaza geçirmiştir. Hamurlu mahallesinden konacık mahallesine geçerken araç çarpıyor. Benim vatandaşım şu anda hastanede yoğun bakımda yatmaktadır. Buna da sebep olan önlemini almayan Belediyedir.

Ondan öncede 3 araç buzlanmadan dolayı kaza yaptı. Belediye Başkanı yollara kum atmayı düşünemiyor. Ben her zaman söylerim bu kar mücadelesini 23 Nisan çocuklarına devretsen rahatlıkla üstesinden gelirdi. Şu anda kar yağmıyor ve hala mahallerimizin yolları kapalı bu kadar beceriksiz bu kadar iş görmez bir belediye mevcut”.

 

ÇÖZÜM ÜRETMEK BELEDİYENİN İŞİ

 

Çözüm üretmek Belediyenin işidir diyen Şen; “Hiçbir şekilde mazeret senin desturun olamaz. Senin desturun çözüm üretmek.  Benim mazotum bitti, kepçemin ağzı kırıldı, greyder’im yoktu diyemezsin. Şu anda çok komik bir durum söz konusu, kışın ortasında çağlayan köyüne Belediye tankerle su taşıyor. Yanlış anlamayın içme suyu değil. İnsanlar içme suyundan vazgeçti. Banyo bulaşık vs ihtiyaçlarını karşılamak için.

Hani derler ya sözün bittiği yerdeyiz.

Kışın suyun en bol olduğu zaman, kışın olmayan su yazın olması mümkün olabilir mi? Belediyenin neresine el atsan dökülüyor.

Sen çözüm üretmek zorundasın yoksa araç kiralayacaksın ve bu hizmeti vatandaşa götüreceksin. Senin işin hizmet etmek, fakat gördüğüm kadarıyla senin adamın benim adamım mantığı ile hareket ediyor. Belediye Başkanı herkesin belediye başkanıdır. Kişi ve mahalle ayırmamalı. Herkesin Belediye Başkanı olmak zorundasın. Onun için bizler Allah izin verirse Belediye Başkanı olduğumuzda kimseyi ayırmayacağız. Sen bana oy attın, sen atmadın demeyeceğiz.

Bunu yapan birinin zaten Belediye Başkanı olmaması gerekir. Böyle bir zihniyetle hizmet etmek mümkün değildir. O yüzden hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklamak gerekiyor” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir