Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6758 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   13 Ekim 2011 - 15:58

''Sendikaların suskunluğuna anlam veremiyoruz''

Büyüt
Küçült
Sendikaların suskunluğuna anlam
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı İbrahim DİZDAR'ın basın açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar;
 
''Sendikaların suskunluğuna anlam veremiyoruz''
 
 
Fiskobirlik çalışanlarının içinde bulunduğu sıkıntıları yakından takip ediyor ve muhalefet partisi olarak hem Fiskobirlik hem de çalışanlar için elimizden geleni yapıyoruz.
Ancak bizler çalışanların bağlı bulunduğu sendikanın ve yetkililerinin bu gelişmeler karşısında neden bu kadar tepkisiz kaldıklarını anlamıyoruz.
Çalışanlar geldikleri noktada yıllardır alamadıkları maaş artışını geçip tüm özlük haklarını kaybetmekte, hatta yönetimin sinsi duyarsızlığı karşısında işlerini kaybetmekte karşı karşıyalar.
Aylardır maaşlarını alamayan işçi arkadaşlarımız büyük sıkıntı içindedirler.
İktidar partisinin sayın milletvekili Nurettin Canikli beyin her seçim arifesinde verdiği sözleri yerine getirmemesi Fiskobirlik’i çıkmaza sürüklediği gibi hiç suçu olmayan çalışan kardeşlerimizi de borç batağına ve sıkıntıya düşürmektedir.
İşte bu noktada Türk-iş Genel Başkanlığının da temsilciliğini elinde bulunduran Tez-Kop iş sendikası Giresun şube başkanlığı ve Karadeniz şube başkanlarının ve yönetimlerinin neden bu kadar suskun olduklarını anlamış değiliz.
Bizler siyasiler olarak işçi arkadaşlarımız her türlü haklı mücadelelerinin yanındayız.
Giresun kamuoyu elbette ki bu insanlık ayıbı karşısında tek yumruk olarak hem kendi malları olan Fiskobirlik’e hem de çalışan kardeşlerimize sahip çıkacaktır. Bilinmelidir ki orada çalışan insanlar bizim çocuklarımız, kızlarımız, kardeşlerimiz, yeğenlerimiz. Yönetimlerin hatalarını çalışanlara fatura etmek bizlere yakışmaz. Bizlere yakışan zorda olana el uzatmak sıkıntısını paylaşmak, zulüm varsa zulümüm kafasını ezmektir.
Trilyonları sağa sola harcayıp diktatör gibi lüks otomobiller, yeme içme yerleri ile misafirhaneler yaptırıp zevk ve sefa içinde yaşayıp işçiye gelince yok ne yapalım sıkın kemerlerinizi demek zalimliktir.
ALLAH bunun hesabını sorar. Düşünün ey makam ve mülk sahipleri; Bir baba okula giden çocuğun ihtiyacını karşılayamıyor, hanımı evde çorbadan başka bir şey pişiremiyor, dolmuş parası, elektrik faturası, su faturası.. Bakkala, tüpçüye, fırına borcu yüzünden yüzü kızarıyor.
Anlatıyoruz ama sanki bunları mevcut şahıslar bilmiyor.
UTANMALISINIZ –UTANMALIYIZ bu ayıptan.
 
 
 
 
İbrahim DİZDAR
Milliyetçi Hareket Partisi
Giresun Merkez İlçe Başkanı
   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir