Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6472 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   23 Ekim 2011 - 10:25

Siyaset akademisi başlıyor

Büyüt
Küçült
Siyaset akademisi
AK Parti Ar-Ge Başkanlığımız tarafından yürütülecek olan Siyaset Akademisi 2011 yılı Ekim ayından itibaren Giresun'da yeni bir eğitim dönemine başlayacaktır.

  AK Parti Ar-Ge Başkanlığımız tarafından yürütülecek olan Siyaset Akademisi 2011 yılı Ekim ayından itibaren Giresun’da yeni bir eğitim dönemine başlayacaktır. Yeni eğitim döneminde ülkemizle ilgili güncel iç ve dış meseleler; bakanlarımız, Parti yöneticilerimiz ve öğretim üyeleri tarafından aktarılacaktır. Ayrıca kişisel gelişim derslerine de programda yer verilecektir.

       Siyaset Akademisi, herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını geleceğin Türkiye'sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek "birey"ler  olarak düşünüp, hem siyasal hem de kültürel olarak donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmek adına kendine bir misyon edinmiştir. 

     Eğitim programı, katılımcılarımızın tercihine göre 6 veya 8 hafta sürecek ve haftada asgari 2 ders olmak üzere toplamda 16 ders olacaktır. Dersler hafta içi iki gün veya hafta sonunda yapılabilecektir.  

    Bu programın amacı: 

Ülke içinde siyasal bilinci ve siyasal sorunlara duyarlılığı artırmak, Parti için nitelikli kadroların yetişmesini sağlamak, Yerel siyasetçilerin ve siyasete ilgi duyanların konu ile ilgili donanım ve birikime sahip olmalarını temin etmek, Kadınların yerel siyasetteki katılımlarını arttırarak ülke yönetiminde söz sahibi olmalarının yolunu açmak.  

      NLP, SQ, iletişim bilgeliği ve klâsik hitabet yöntemlerinin sistemleştirilmesi sonucu oluşturulan bu program, katılımcıların toplum önüne çıkma heyecanını yenerek tüm olumlu çabaları için cesaret kazanmaları, toplum karşısındaki konuşmalarında etkin bir hitabetle insanları etkileyerek mesajın doğru iletilmesi ve kendi potansiyellerini değerlendirerek, mutluluk ve başarıya ulaşmaları amaçlanmaktadır. 

      İçerik:

Toplum Önünde Olma Cesaretini Kazanma Akıcı Konuşma ve Konuşma Zekâsı Hazırlıksız Etkileyici Konuşmalar Konuşmada Etki için Hitabet Konuşma Başlangıcı, Bitirilişi ve İçerik Düzenlemesi Etkin Dikkat Çekme Teknikleri ve Ortam Hakimiyeti Fikrin Anlaşılması ve Öğretmek İçin Teknikler Temel Diksiyon ve Ses Geliştirme Becerileri    
 
 
 

     Neler Kazanılır?

  Seminer sonunda katılımcılar;

Kendileriyle ve toplumla barışık, çevrelerinde sevilen insanlar olurlar Toplum önünde konuşma ve insanlarla iletişim için cesaret kazanırlar Doğaçlama ve akıcı konuşabilme yeteneklerini geliştirirler Etki ve ikna için gereken dil kalıplarını kullanabilirler Temel diksiyon kurallarıyla doğru ve güzel konuşabilirler Ses becerilerini daha iyi kullanmasını öğrenirler Hitabet yoluyla insanları etkileyerek, mesajlarını doğru ve etkili bir şekilde iletebilirler Başarı ve mutluluğa daha yakın olan bireyler, gelişen, mutlu ve huzurlu bir toplumun temelini teşkil ederler  

      Katılma Koşulları:

      Siyaset Akademisi sosyal sorumluluklarının farkında olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına açıktır. Başvurular 27.10.2011 tarihine kadar AK Parti Giresun İl Başkanlığında kabul edilecektir.  


Av. Sabri ÖZTÜRK  

AK Parti Giresun İl Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir