Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6132 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   25 Mayıs 2011 - 19:02

Siz Giresun'la dalga mı geçiyorsunuz?

Büyüt
Küçült
Siz Giresunla dalga mı
CHP milletvekili adayı İnş. Müh. Aykut Gezmiş, OR-Gİ Havaalanı konusunda AKP'ye sert tepki göstererek ''Hem söz verip yapmıyorlar, hem de olmayan hizmetleri reklâm panolarına asıyorlar'' dedi.

CHP milletvekili adayı  İnş. Müh. Aykut Gezmiş, OR-Gİ Havaalanı konusunda AKP'ye sert tepki göstererek ''Hem söz verip yapmıyorlar, hem de olmayan hizmetleri reklâm panolarına asıyorlar'' dedi. 

Siz Giresun'la dalga mı  geçiyorsunuz?  

Gezmiş  ayrıca  “Komşu iller plakalarının sayısı kadar açılış yaparken bizim milletvekillerimiz hala cek cak edebiyatı yaparak bal üretmeyen arı gibi vız vız ediyorlar” ifadelerini kullandı. 
 

CHP milletvekili adayı  Aykut Gezmiş, “İktidarın 9 yılda Giresun’a çaktığı  bir çivi yoktur” dedi ve AKP’nin ilan panolarındaki “memleketime uçakla gidiyorum, havayollarını halkın yolları yaptık” ifadelerinin yer aldığı afişlere tepki gösterdi. 

Bulancak’ın köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren Gezmiş, iktidarın milletvekillerini eleştirerek de, “Komşu iller plakalarının sayısı kadar açılış yaparken bizim milletvekillerimiz hala cek cak edebiyatı yaparak bal üretmeyen arı gibi vız vız ediyorlar. Benim bildiğim 9 yıllık iktidar partisi yapacaklarını değil yaptıklarını anlatır. Ama görülüyor ki AKP'nin Giresun'da anlatabileceği bir hizmeti, çakılı bir çivisi yoktur” ifadelerini kullandı.  

Gezmiş, AKP’lilerin söz konusu afişlerdeki ifadelerle adeta Giresun’la dalga geçtiklerini savunarak da, “Hem söz verip yapmıyorlar, hem de yapmadıkları  hizmeti sanki yapmışlar gibi gösterip, bu şehrin halkıyla dalga geçiyorlar.” 

OR-Gİ Havaalanının temelinin Mart ayında atılma sözünü Başbakanın verdiğini, ancak bu sözün tutulmadığını hatırlatan Gezmiş, “Halkımız bu masallara artık kanmıyor ve gerçekleri görüyor, 12 Haziran’da bu iktidara kırmızı kartı gösterecek” dedi. 

İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, AKP milletvekili adaylarının vaatlerinin inandırıcı olmadığını savunarak, “9 yıldır aynı sözleri veriyorlar, yerine getirmiyorlar ve hiç sıkılmadan aynı vaatleri yineliyorlar. Biz bu masalları çok dinledik çook” şeklinde görüş belirtti. 

Bulancak'ta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş’in seçim gezisine CHP İl başkan yardımcısı Selahattin Ay, CHP Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri Ö. Mustafa Yılmaz, Türker Salbacak ve çok sayıda partili eşlik etti. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir