Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7742 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2013 - 18:33

SP Giresun Merkez İlçe'de Bayrak Değişimi

Büyüt
Küçült
SP Giresun Merkez İlçede Bayrak
Saadet Partisi (SP) Giresun İl Teşkilatı; Birleştirilmiş İl Divan Toplantısı ve Merkez İlçe Kongresi'ni 2 Haziran 2013 Pazar günü Batlama Sevdam Düğün Salonu'nda yaptı.

SP Giresun Merkez İlçe'de Bayrak Değişimi

Saadet Partisi (SP) Giresun İl Teşkilatı; Birleştirilmiş İl Divan Toplantısı ve Merkez İlçe Kongresi’ni 2 Haziran 2013 Pazar günü Batlama Sevdam Düğün Salonu’nda yaptı.

Toplantıya İstanbul Eminönü eski Belediye Başkanı ve SP Genel Başkan Danışmanı Lütfi Kibiroğlu, G.İ.K. Üyesi ve SP Giresun İl Sorumlusu Ümit Çebi, Trabzon Yeşilyalı Belde Belediye Başkanı Hüseyin Fidan, SP Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş, İl Müfettişi Davut Tepeyurt, İl Müfettişi Ömer Öztürk, SP İl Teşkilat Başkanı Vedat Yılmaz, yeni seçilen Merkez İlçe Başkanı Birol Dizdar, SP Gençlik Kolları İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, SP Kadın Kolları İl Başkanı Hümeyra Dizdar, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Delegeleri ve çok sayıda misafirin katıldığı geniş katılımlı bir kongre gerçekleştirildi.

SP İl Teşkilat Başkanı Vedat Yılmaz, açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasının ardından SP Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş kürsüye geldi. Başkan Tekbaş görüşlerini şu şekilde ifade etti:

“Milli Görüş, ülkemizin dün olduğu gibi bugün de ve yarın da tek kurtuluş reçetesidir. Bundan dolayı hiçbir zaman duraksamadan bu dava için çalışmaya devam etmeliyiz. Parti Genel Başkanımızdan, sandık müşahidi arkadaşlarımıza kadar bu bilinçle seçime hazırlanıyoruz ve Allah’ın izni ile Türkiye’nin tek kurtuluş reçetesi olan Saadet Partisi’ni öncelikle yerel seçimlerde, ardından da milletvekili seçimlerinde iktidara gelerek; emperyalist güçlere dur diyecek ve sadece Türkiye’nin menfaatlerine çalışan bir siyasi parti olan Saadet Partisi’ni tekrar halkımızın hizmetkârı yapacağız.”

Başkan Tekbaş’ın ardından kürsüye Gençlik Kolları İl Başkanı Abdulkadir Bektaş geldi. Başkan Bektaş, Gençlik Kolları’nın yaptığı faaliyetlerini anlattı. Ekim ayında yapılacak olan Gençlik Şöleni hakkında bilgi veren Bektaş, tüm Giresun gençlerini bu şölene davet etti.

Ardından tüm İl Başkanları yaklaşan yerel seçimler öncesinde faaliyet raporlarını açıkladı. Faaliyet raporlarının sunumunun ardından yeni üyeler rozet takıldı.

Rozet takılma töreninden sonra Divan Başkanlığı  oluşturuldu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan’ın gündemine geçildi. Divan Başkanı ve SP İl Sorumlusu Ümit Çebi, Divan açılış konuşmasını yaptı. Daha sonra ise Trabzon Yeşilyalı Belde Belediye Başkanı Hüseyin Fidan ve İl Sorumlusu Davut Tepeyurt birer konuşma yaptılar.

Tepeyurt’un konuşmasının ardından İl Divan Toplantısı’na İstanbul’dan misafir olarak gelen İstanbul Eminönü eski Belediye Başkanı ve SP Genel Başkan Danışmanı Lütfi Kibiroğlu, bir konuşma yaptı.

Türkiye genelinde ilçelerde ve illerde kapsamlı  seçim çalışmalarını yaptıklarını hatırlatarak, seçim sürecine kadar bu etkinliklerin süreceğini ifade etti. İstanbul’un Eminönü ilçesinin Belediye Başkanı olduğu dönemde, Türkiye’de bir belediyeye ilk defa ISO belgeli yapan ve şimdi SP Genel Başkan Danışmanı görevini yürüten Kibiroğlu ise Milli Görüş belediyeciliğini anlattı.

Kibiroğlu, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Bizim belediyecilik anlayışımız 3 sac ayağı üzerine oturur. Birincisi şeffaf belediyecilik, ikincisi garson belediyecilik, üçüncüsü ise sosyal belediyecilik. İnsanlar oy verdikleri insanın ne yaptığını bilmek ister, bunun için şeffaf olmak çok önemlidir. Ben Belediye Başkanı olduğumda, bazı yasaklar koydum. Eminönü Belediyesi’nde, ‘bugün git, yarın gel’ demeyi yasakladık.  ‘Başkan’ın odasından içeri girmek yasak’ demeyi yasakladık. Bir de, belediye çalışanlarına somurtmayı yasakladık. Türkiye’de belediye olarak ilk iftar çadırlarını biz kurduk Eminönü’nde. Evde hasta bakmayı, aynı ve nakdi yardımları Milli Görüş belediyeciliği geliştirdi ve bugün ülke genelinde bizi taklit eden yüzlerce belediye var. Taklit ediyorlar diye kızmıyorum. Tam tersi seviniyorum, çünkü halka hizmet ediyorlar.”

SP Genel Başkan Danışmanı Kibiroğlu’nun konuşmasının ardından Merkez İlçe Başkanlık seçimi yapıldı. Merkez İlçe Başkan’ı Birol Dizdar’ın tek aday olduğu listesi seçimi kazandı ve yeni Merkez İlçe Başkanı Birol Dizdar, görevi eski Merkez İlçe Başkanı Kenan Karakaya’dan devraldı. Yeni Başkan Dizdar’ın Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

Başkan Birol Dizdar, üyeler Mustafa Ali Yılmaz, Salih Öztürk, İhsan Küpeli, Hakan Uğurlu, Hakan Gök, Saim Öksüz, Naci Usta, Harun Çödek, Mehmet Tubadan, Murat Demür, Yusuf Velioğlu, Vuslat Çınar, Yaşar Esen, Kamil Kayış.

Haber Fatma BULDUK UĞURLU – www.kerasushaber.net




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir