Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8006 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2013 - 12:37

SP’li Dizdar: ‘Çare, İslam Birliği’dir’

Büyüt
Küçült
SP’li Dizdar: ‘Çare, İslam
Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Haftalık Divan Toplantısı, SP Giresun İl Binası’nda yapıldı.

SP’li Dizdar: ‘Çare, İslam Birliği’dir’

Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Haftalık Divan Toplantısı, SP Giresun İl Binası’nda yapıldı.

Saadet Partisi (SP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Birol Dizdar, toplantıda yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasında sürekli kan ve gözyaşının hâkim olduğunu ve bu sorunun tek çözümünün ise İslam Birliği olduğunu vurguladı. Merkez İlçe Başkanı Dizdar, yaptığı açıklamada görüşlerini şu şekilde ifade etti:

“Allah’ın izni ve bizlerin gayreti ile 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere tüm gücümüzle hazırlanıyoruz. Bu çalışmalarımızın önemli bir kısmında AKP ile aramızdaki farkları halkımıza anlatıyoruz. Çünkü halkımızın bir kısmı AKP ile Saadet Partisi’nin aynı çizgide olduğunu zannediyor. Ancak siyah ile beyaz kadar fark var AKP ile SP arasında.

Mesela AKP, zinayı serbest bıraktı. SP olarak biz bunu kesinlikle kabul edemeyiz. Zinanın serbest bırakılması konusunda CHP’nin de muhalefet yapmadığını hep birlikte geçen yıllarda gördük. Doğru; AKP ile bir başka parti aynı çizgide ama o parti SP değil, CHP’dir. İnsanlara diyorlar ki; “Oyunuzu bölüp de AKP’ye destek olmazsanız CHP iktidara gelir!...” Biz de diyoruz ki; ha AKP, ha CHP!... Domuz etinin kasaplık hayvan statüsüne sokulmasında olsun, faizin hayatımızın her noktasına girmesi konuları olsun, ya da ABD ve Avrupa Birliği ilişkileri olsun; hemen hemen her konuda fikir birliği içinde olduklarını maalesef görüyoruz.

Allah, Kur’an-ı Kerim’de zinayı, domuz etini ve faizi yasaklamış; ama AKP; “Günümüz dünyasında bunlar geçerli” der gibi kanunlar çıkartıyor. Biz de diyoruz ki; “Kur’an-ı Kerim’in emirleri kıyamet kopana kadar geçerlidir.” İşte Saadet Partisi ile AKP arasındaki en önemli fark budur.

Biz ‘Haçlı Birliği’nden değil; ‘İslam Birliği’nden yana tavır aldık ve bugün de aynı tavrı sergiliyoruz. Çünkü biz Milli Görüş gömleğini çıkarmadık. Rahmetli liderimiz Necmettin Erbakan; “Siz zaferden mesul değilsiniz; seferden mesulsünüz” demişti. Biz Milli Görüş gömleğini giyerek bir sefere çıktık 40 yılı aşkın bir süre önce. İslam ümmeti o yıllardan bu yana parçalanmış bir görüntü sergiliyor. Ne zaman rahmetli Erbakan hocamız İslam Birliği adına bir hamle yapmak istese, siyonizmin emrindeki emperyalist batılı ülkelerin Türkiye’deki işbirlikçileri yargıdaki adamlarını da kullanarak Erbakan hocamıza siyasi yasaklar dayatmışlardır. Yaşanan bu süreçlerin hepsi Allah’ın birer imtihanıdır. O siyonistler zannetmesin ki galip geldiler. Allah’ın nurunu nefesleri ile söndürebileceklerini zannedenler eninde sonunda hüsrana uğrayacaktır. Ve biz Milli Görüşçüler bu Müslüman ümmetin tek kurtuluş reçetesi olan ‘İslam Birliği’ni oluşturmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi verirken, siyonist ABD ve Avrupa Birliği ülkelerinin desteğini arkasına alan AKP’ye değil; kökleri Anadolu topraklarında Saadet Partisi’ne halkımızın destek vermesini istiyoruz. Çünkü bütün dünyadaki Müslümanların tek umut kaynağı Türkiye ve başka Türkiye yok!...”

Haber: Hakan UĞURLU – www.kerasushaber.net




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir