Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7231 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2011 - 19:00

Tekbaş: ''Bolluk ve Bereket İçin Saadet Geliyor''

Büyüt
Küçült
Tekbaş: Bolluk ve Bereket İçin Saadet
Giresun'un Saadet Partili milletvekili adayları Süleyman Tekbaş, Ömer Öztürk, Davut Tepeyurt ve Musa Çakı seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Tekbaş: ''Bolluk ve Bereket İçin Saadet Geliyor''

Giresun'un Saadet Partili milletvekili adayları Süleyman Tekbaş, Ömer Öztürk, Davut Tepeyurt ve Musa Çakı seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret eden Tekbaş, Öztürk, Tepeyurt ve Çakı son yıllarda Türkiye’nin ve Giresun’un içine düştüğü ekonomik ve siyasal sorunları seçmenlere anlatma imkânı buldular.

Süleyman Tekbaş, konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizin zenginlikleri halkımızın tamamına yeter. Zaten Merhum Başbakanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ülkemizin zenginliklerinin musluklarını halkımıza sonuna kadar açarken; yabancılara kıstığı için önü kesilmiştir. Ama şu an başımızda olan AKP iktidarı bu zenginlikleri halkımıza değil, yabancılara ve yandaşlarına paylaştırıyor. İşte bizim farkımız bu. Yani Saadet Partisi ve diğerleri diyoruz. AKP’den önceki partilerde benzer şekilde batılı ülkelerin emirleri doğrultusunda halkımızın hakkı olan gelirleri yabancıların ayakları altına sermişlerdir.

Bugün bu partilerin dostu olarak gözüken ülkeleri yönetenlerin dedeleri 1000 sene önce de, 100 sene önce de bu toprakları ele geçirmek için kapımıza dayanmışlardır. 100 sene sonra da bu sefer silahlı savaşla değil ama ekonomik savaş yöntemleri ile sömürgeye çevirip işgal etmenin planları  içindeler. Onların planlarını bozacak tek parti Saadet Partisi’dir. Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi, planı bozulan bu işgalcilerin içimizdeki temsilcilerinin öne sürdüğü akla ve hayale sığmayan sebeplerden dolayı kapatılmıştır. En önemli gerekçeleri de ‘Laikliğe aykırı hareketlerin odağı’ olmakla suçlanmasıdır. Laikliğe bu derece bağlı olduğunu iddia edenlere soruyorum: “Laiklik maddesi Anayasa’ya hangi yıl girmiştir?” bilmeyenler için söyleyeyim. 1937 yılında. Yani Atatürk’ün vefatından 1 yıl önce ve hastalıklarla boğuşmaya başladığı yılda. Madem bu kadar önemliydi, Atatürk Cumhuriyeti ilan ettiği 1923 yılından 1937 yılına kadar yani 14 yıl laikliği neden Anayasa’ya yazma ihtiyacı duymamıştır? Bu üzerinde düşünülmesi gereken bir konudur. Bundan şunu anlıyoruz ki; Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi ülkemizi ekonomik olarak işgal etmeye çalışan dış güçler ile onların işbirlikçilerinin sahnelediği bir oyundan dolayı kapatılmıştır. Ama halkımız bu gerçekleri her geçen gün daha iyi anlıyor.

Refah Partisi’nin 11 aylık iktidar döneminde bolluk, bereket ve refah gelmişti. 1 kilo fındıkla 22 ekmek alınıyordu, şimdi 1 kilo fındık ile 4 ekmek alınıyor. Askeri ücretle 42 tüp alınıyordu, şimdi 10 tüp alınıyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ‘Amerikan Çekiç Gücü’nü  ülkeden biz kovduk. Bu sayede terör olayları sıfıra indi. Günümüzde ise neredeyse Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni elimizden alacaklar.

AKP iktidarda gözüküyor ama fiilen CHP iktidarda. Çünkü DSP’nin yani CHP’lilerin oy vererek iktidara getirdiği DSP’nin kurtarıcı olarak getirdiği Kemal Derviş’in planlarını hazırladığı ekonomik uygulamaları  noktasına ve virgülüne dokunmadan uygulayan AKP Hükümeti’dir. Neydi Kemal Derviş’in ekonomik uygulamaları? Fabrikalar kapanacak, devlet kurumları yabancılara satılacak, yabancılara toprak satılacak, tarımsal üretim düşürülecek, hayvansal üretim düşürülecek vs… Bugün AKP iktidarı fabrikaları kapatmış ve halkımızı işsizliğe mahkûm etmiştir. Telekom ve limanlar gibi sürekli kâr eden ve çok stratejik devlet kurumlarını  yabancılara peşkeş çekmiştir. Yabancılara toprak satışında AKP, Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırmıştır. Türkiye buğdayı  Rusya’dan, mısırı Arjantin’den ve büyük baş hayvanı Uruguay’dan almaktadır. Buğdayı, mısırı ve büyük baş hayvanı benim çiftçim yetiştirse ve satışından gelir elde etse iyi olmaz mı? AKP’ye göre iyi olmaz. Çünkü emir aldığı yerler bundan rahatsız olur. Ama Saadet Partisi sadece kendisine oy veren halkın emrinde olduğu için dış güçleri elinin tersi ile her zaman itmiştir. İnşallah Saadet Partisi iktidarında halkımızın yüzü bir kez daha gülecek.”

Giresun Üniversitesi öğrencileri ile de görüşen Giresun’un Saadet Partili milletvekili adayları  Süleyman Tekbaş, Ömer Öztürk, Davut Tepeyurt ve Musa Çakı  öğrencilerin anlattıkları sorunların çözüm yollarını  Refah Partisi döneminde uyguladıklarını ve başarılı  olduklarını vurguladılar. Üniversiteli gençlerin oldukça ilgi gösterdiği gözlenirken; sordukları sorularla da siyaseti ve Saadet Partisi’ni yakından takip ettiklerini belli ettiler. Gençlerden biri; “Ülkemiz AKP iktidarında yabancılara peşkeş çekildi. Yandaşlar zengin olurken, bizler 3 kuruşa muhtaç olduk. Artık buna dur demek lazım. Buna dur demek için Saadet Partisi’ne oy vereceğim” dedi. 

Haber: Fatma Uğurlu

www.kerasushaber.net

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir