Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7491 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2013 - 18:39

TOPATAN, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
TOPATAN, Giresun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

    Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

    Ziyarette aday adayı Halil TOPATAN’ı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Görüşmede, Giresun’un sorunları ve bu sorunlara nasıl çözüm üretebileceği konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu. GTSO Başkanı Hasan ÇAKIRMELİKOĞLU, belediyecilik ile ilgili tecrübelerinizi biliyorum diyerek,’’ Giresun ile ilgili projeleriniz neler?’’ sorusunu aday adayı Halil TOPATAN’a yöneltti. Aday adayı Halil TOPATAN, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin aday belirleme sürecinde önemli rol oynadığını belirterek; ‘’ Giresunlu kendine başkan aramıyor, vizyon sahibi bir lider arıyor. Yol-su-çöp vb. rutin belediyecilik hizmetleridir, herkes yapar. Belediyecilik bir felsefedir, hizmet odaklı bir bakış açısı olursa hizmet götürme aşamasında tüm engeller kalkar. Öncelikle düşüncelerimizde Giresun’un şahlanmasında önemli yapı taşları olarak gördüğümüz; aksu, batlama ve güre vadileri Giresun’un geleceği için çok iyi değerlendirilmek zorundadır. Üniversitemiz ve Giresun’a yapılacak yatırımlar için bu bölgelerin, şehrin genişlemesi ve rahatlaması açısından planlaması çok iyi yapılmalıdır. Bunun içinde vizyon sahibi bir başkana ihtiyaç vardır. Giresun iktidarın gücünden faydalanmalı. Eğitim, sağlık ve sanat alanında yatırımlar yapılarak cazibe merkezi haline getirilmeli. Yanı başımızda bulunan Trabzon-Samsun-Ordu aldı başını gidiyor. Demek ki Giresun’a hizmet getirilme ve iktidar ile uyumlu çalışma noktasında Giresun Belediyesi eksik kalmış. ’’ dedi.  Giresun’un en büyük sorunu olan trafik meselesine acilen müdahale edilmesi gerekir, aksi takdirde 4-5 yıl içerisinde, içerisinden çıkılmaz bir hal alacaktır diyen Halil TOPATAN; ‘’ Giresun’a acilen tanjant yolu lazımdır. Giresun trafiğini rahatlatacak ve şehrin doğunu batısına bağlayacak bir bağlantı yolu gerekmektedir. Ayrıca şehir merkezindeki yolların altından tünel şeklinde bağlantılar yaparak trafiği rahatlatabiliriz. Su seviyesinin altında kaldığı için alt geçit yapamayız düşüncesine katılmıyorum. Günümüz teknolojisinde bu tarz yapıların yapılması mümkün.’’dedi.                                       



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir