Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9674 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   27 Kasım 2013 - 11:49

TOPATAN, Giresun Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
TOPATAN, Giresun Ziraat Odasını ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Giresun Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Giresun Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Giresun Ziraat Odası Başkanı Musa KESKİN ile görüşen aday adayı Halil TOPATAN, odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. 18 yıllık belediyecilik tecrübenizi ve bu doğrultuda Giresun için hayata geçirmeyi düşündüğünüz projelerinizi biliyorum diyen oda başkanı KESKİN; ’’Aday adaylığı süreci ile çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum.’’dedi.

Aday adayı Halil TOPATAN belediye başkanı olması durumunda hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri hakkında oda başkanı Keskin’e bilgiler vererek; ‘’ Cevher ustanın elinde mücevher olur. Giresun’un önünü açacak ve Giresun’a çağ atlatacak projelerin peşindeyiz. Projelerimiz arasında geleceğin Giresun’u için çok önemli olan şehrimizin iki atardamarı olarak değerlendirdiğimiz Aksu ve Batlama vadilerinin yeniden yapılandırılması yer almaktadır. Şehrin siluetini ortaya çıkararak, şehirleşmede cazibe merkezi olan bir Giresun düşünüyoruz.

Bu bağlamda da projelerimiz arasında, kentsel dönüşüm çalışmaları ile beraber Giresun’un geçmiş yıllarına ait fotoğraflarda bulunan fakat günümüzde olmayan tarihi yapılarımızı gün yüzüne çıkarmak yatıyor. Bu yapıları gün yüzüne çıkararak, gerekli hazırlıklarını yapıp bu binaları da orijinal yerlerine inşa etmeyi düşünüyoruz. En önemli sorunlarımızdan olan trafik sorununa çözüm üretmek adına düşündüğümüz projelerin başında da meslek lisesinin bulunduğu alanın altından bir tünel girişi yaparak, Orhan Yılmaz Caddesininbulunduğu bölgede bulunan eski şehir kulübünün arkasında olacak bir alana veya sokak başına çıkacak şekilde tünelin çıkışını bağlayıp, Bulancak durağından şehre giriş yapan araçları doğrudan bu bahsettiğimiz alanlara yönlendirecek bir tünel ile şehrin batısını doğusuna bağlamak geliyor.’’dedi.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir