Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8189 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2013 - 15:51

TOPATAN, Sanayi Sitesi ve Kızıltaş Köyü Turizm ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaret etti.

Büyüt
Küçült
TOPATAN, Sanayi Sitesi ve Kızıltaş Köyü Turizm ve Güzelleştirme Derneğini ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Sanayi Sitesi ve Kızıltaş Köyü Turizm ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaret etti.

      Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, Sanayi Sitesi ve Kızıltaş Köyü Turizm ve Güzelleştirme Derneği’ni ziyaret etti.

     Aday adayı Halil TOPATAN, sanayi sitesi esnafını tek tek gezerek sıkıntılarını dinledi. Sanayi sitesi esnafı belediye yetkililerinin kendileri ile yeterince ilgilenmediklerini söyleyerek, Halil TOPATAN’a eksiklikler hakkında bilgi verdiler. Sanayi sitesi esnafı Halil TOPATAN’a;’’ 18 yıllık belediyecilik tecrübenizi bildiğimiz ve mesleğiniz icabı bizim sıkıntılarımızı anlayabileceğiniz için, size güvenimiz ve desteğimiz tam.’’ diyerek desteklerini belirttiler. Giresun sanayi sitesinin Giresun’un lokomotifi olduğunu söyleyen Topatan;’’ 18 yıllık belediyecilik tecrübemizin ve makine mühendisi olmamızın verdiği avantaj ile sizlerin sıkıntılarını çok iyi anlayabiliyorum. Bu sıkıntıların çözümü için var gücümüzle çalışacağız. En basitinden sanayi sitesine giriş ve çıkışlar düzenlenmeli. Sanayi sitesinin yolu vahim durumda, biran önce çalışma yapılmalı. Sanayi sitesi içerisindeki trafik akışı düzenlenerek bu bölge rahatlatılmalı. Sanayi sitesi, Giresun için çok önemli bir ticari merkez. Burada bulunan küçük büyük tüm işletmelerin sıkıntıları kısa sürede giderilmeli. Bu sıkıntıların çözümü aşamasında, sanayi sitesi esnafının da görüşleri dikkate alınmalı. Aday olayım veya olmayayım, sıkıntılarınızın çözümünün takipçisi olacağım.’’dedi.

    Ziyaretlerine aralıksız devam eden aday adayı Halil TOPATAN, sanayi sitesi ziyaretinin ardından Kızıltaş Köyü Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanı Yılmaz TÜRK ve dernek üyelerinin karşıladığı aday adayı Halil TOPATAN, dernek lokalinde bir konuşma yaptı. Vatandaşın gönlüne hitap eden hizmetleri gerçekleştireceğiz diyen TOPATAN; ‘’ Cevher ustanın elinde mücevher olur. 18 yıllık bir belediyecilik tecrübemiz var. Edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda Giresun’a çağ atlatacak hizmetleri gerçekleştirmenin peşindeyiz. Her attığımız adımı bir plan ve program çerçevesinde atacağız. Giresun’un sorunları arasında en başta trafik sorunu yer alıyor. Şehrin girişi acilen düzenlenmeli. Sahil yolunu alt geçitlerle destekleyerek, şehir girişlerini transit geçen araçlardan kurtarmalıyız. Transit yolu kullanan araçlar ışıklarda durmamalı, alt geçitlerden geçerek direkt gitmeliler. Alt geçit yapılamaz, su seviyesinin altında kalıyor görüşüne kesinlikle katılmıyorum. Günümüz teknolojisinde bu tarz yapılar mevcut. Teyyaredüzü Mahallesi konumu itibari ile şehrin gelişimi için önemli bir bölge. Bölge için bazı projelerimiz var. Bu bölgede üniversite kampüsümüzün bulunması, alanında müsait olması nedeni ile bir gençlik merkezi kurmayı düşünüyoruz. Teyyaredüzü mahallesi sakinlerinin bazılarının her yağmurda su basma sorunu yaşadığını biliyorum. Bu sorunu da bu bölgeye yapacağımız alt yapı çalışmaları gidermeyi planlıyoruz.’’dedi. Aday adayı Halil TOPATAN konuşmasının sonunda yapmayacağımız veya yapamayacağımız sözleri vermeyeceğiz diyerek;’’ Halkımızı kesinlikle aldatmayacağız. Aday adaylığı süreci ile bir yola çıktık; mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler. ‘’dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir