Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8547 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2013 - 11:59

TOPATAN, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Büyüt
Küçült
TOPATAN, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam
AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Giresunlularla bir araya gelmeye devam eden Halil TOPATAN, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 18 yılık belediyecilik tecrübesi ile adından sıkça söz ettiren Topatan, toplumun her kesimi ile bir araya gelerek Giresunluların takdirini kazanıyor. Giresunlular Topatan’a; ‘’ 18 yıllık belediyecilik tecrübenizi ve bu alandaki çalışmalarınızı biliyoruz. Giresun’u düştüğü yerden ayağa kaldırabilecek tecrübe ve birikime sahip tek adaysınız. Giresun için bir şanssınız.’’ diyerek desteklerini belirttiler.Aday adayı Topatan ise ‘’Cevher ustanın elinde mücevher olur’’ diyerek; ’’ tecrübelerimizin verdiği avantaj ile Giresun’un sorunlarına vakıfız ve bu sorunların çözümü için gereken projelerimiz hazır. Biz
bu göreve talip olurken 18 yıllık belediyecilik tecrübemizi, birikimlerimizi Giresunluların hizmetine sunmak için yola çıktık. Bugüne kadar Giresun’da sadece rutin belediyecilik hizmetleri yapılmıştır. Biz Giresun’un ufkunu açacak, Giresun’a çağ atlatacak hizmetleri yapmanın gayretindeyiz.’’ dedi.

Giresun kendine sadece belediye başkanı değil bir lider arıyor diyen Topatan; ‘’İki tarafı Büyükşehir statüsündeki illerle çevrili olan Giresun şehrine yeni bir kimlik, yeni bir vizyon ve yeni bir ruh kazandırmak en büyük idealimizdir.’’ diye konuştu. Giresun’un tamamını ilgilendiren proje ve yatırımlarda İl ve İlçe teşkilatlarımız ve milletvekillerimizle birlikte merkezi idare nezdinde sıkı bir takipçisi olacağız diyen TOPATAN; ‘’ Halkımızla, belediyedeki hizmet kadromuzla barış ve huzur şehrinin peşinde olacağız. Kavgadan uzak, uzlaşmacı, üretken bir hizmet belediyesini Türkiye’ye örnek yapmanın azminde olacağız.’’ dedi.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Aday Adayı Halil TOPATAN; vatandaşlarla, esnaflarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip fikir alış-verişinde bulunarak çalışmalarını sürdürüyor.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir