Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10277 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   16 Mart 2017 - 10:14

Türkiye’nin Gücünü Hafife Alanlar Bedelini Ödeyecektir

Büyüt
Küçült
Türkiye’nin Gücünü Hafife Alanlar Bedelini
Sabri Öztürk : Türkiye’nin Gücünü Hafife Alanlar Bedelini Ödeyecektir

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan’ın Rotterdam Başkonsolosluğuna alınmamasıyla başlayan kriz ve sonrasında gelişen olayları değerlendirdi.

Sabri Öztürk, Hollanda’nın konuk bir ülke bakanına, üstelik de bayan bir bakana çirkin muamelesinin hiçbir koşulda kabul edilemeyeceğini vurguladı.

Bakan Sayan’la birlikte olan koruma ekibinin gözaltına alınmış olması ve ardından durumu protesto eden vatandaşlara polis köpekleriyle saldırılmış olmasının bir vahşet ve dehşet tablosu olduğunun altını çizen Öztürk, “yeri gelince demokrasi, insan hakları konusunda Türkiye dahil bir çok ülkeye ders vermeye çalışıp, mangalda kül bırakmıyorlar. Terör örgütleri ve uzantılarına ülkenin meydanlarında çadır kurdurtup, stant açtırıyorlar ama kendi vatandaşlarıyla biraraya gelmeye çalışan Türk hükümeti temsilcilerini de engelleyeme çalışıyorlar” dedi.

“YENİ TEDBİRLER MASADA

Öztürk, “Hollanda bu yaptıklarını telafi edene kadar üst düzey resmi görüşmelerin askıya alınması kararlaştırıldı. Hollandalı resmi heyetleri Türkiye’ye getirecek olan uçuşlara verilmiş olan izinler iptal edildi. Hollanda’ya karşı hükümetimiz yeni bazı tedbirleri de görüşüyor. Türkiye’ye aklında haddini bildirmeye çalışanlar nasıl şimdiye kadar boyunun ölçüsünü aldıysa Hollanda da alacaktır” diye konuştu.

Öztürk, son olarak Hollanda polisine eylemlerde gözaltına alınmalarda mukavemet gösterilmesi durumunda ateş etme yetkisinin verilmiş olmasının Hollanda’nın faşizan tutumunun bir başka göstergesi olduğunun altını çizdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir