Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5361 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2024 - 23:43

YENİDEN REFAH SEÇİM STARTINI ÇITLAKKALE’DE VERDİ

Büyüt
Küçült
YENİDEN REFAH SEÇİM STARTINI ÇITLAKKALE’DE
YPR (Yeniden Refah Partisi) Giresun teşkilatı 31 Mart seçimlerinin startını; Çıtlakkale Mahallesi’nde yaptığı gövde gösterisi ile verdi.

Yeniden Refah Partisi Giresun İl Başkanı Eşref Bekdemir  ‘Giresun Belediyesi’ni ‘Milli Görüş Belediyeciliği’ ile yönetmek için azimli ve kararlı olduklarını söyledi.

Bekdemir: ‘Giresun’umuzda Bismillah dedik ve mahallem olan Çıtlakkale’den başladık. Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’in tensipleri ile Belediye Başkan Adayımız olan Mesut Aydın Bey’in de yıllardır hizmet ettiği Çıtlakkale’de büyük bir coşku ile başlayan bu ilk kapsamlı saha çalışmamızın büyüyerek devam edeceğine inancımız tamdır. Çıtlakkale Spor Kulübü’nün değerli yöneticilerine, futbolcularına ve mahalle sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta Yeniden Refah için bütün vatandaşlarımızdan destek bekliyorum’ dedi.

Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın’ın meşaleler ve havai fişeklerle karşılandığı program; son günlerde yeni üye sayılarında Türkiye rekoru kıran Yeniden Refah Partisi Giresun teşkilatının belediye seçimlerinde ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Programla ilgili konuşan Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın şunları söyledi:

Giresun en büyük sevdamız, Giresunlu olmak en büyük gururumuz, Giresun’u yönetmek en büyük gayemizdir. Bu fikir ve maneviyatla çıkmış olduğumuz yolda seçim çalışmalarımızın ilk programını yıllardır hizmet ettiğim mahallem Çıtlakkale’de yaptık. Gururlu ve inançlıyım. Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde, İl Başkanımız Eşref Bekdemir ve bütün teşkilatlarımızın gayretleri ile Giresun’u kazanacağız. Bu akşamki muazzam karşılama ve destek rüzgârı için Çıtlakkale Sporun her bir ferdine, gençlerimize ve mahallemin kıymetli sakinlerine teşekkür ediyorum. Giresun’un her bir mahallesine, her karışına hizmet etmek boynumuzun borcudur’ dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir