Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6301 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   15 Şubat 2024 - 11:12

Yeniden Refah’ta Üye Kayıtları Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Yeniden Refah’ta Üye Kayıtları Devam

Son 1 yıl içinde 96 bin 376 yeni üye kaydıyla diğer siyasi partileri geride bırakarak en çok üye toplayan parti olan Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Bulancak Kadın Kolları, üye kayıtlarına ara vermeden devam ediyor.

Son Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri’nde Cumhur İttifakı içinde bulunan Yeniden Refah Partisi, Mahalli İdareler Seçimleri’ne tek başına girme kararı aldı. İl ve İlçelerdeki Belediye Başkan Adayları’nı açıklamaya başlayan Yeniden Refah Partisi, seçmenlerin desteğini alıyor.

Belediye Başkanlığı seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Yeniden Refah Partisi, bir yandan da yeni üye kaydı çalışmalarına hız verdi. Son dönemde kurulan siyasi partiler içinde en çok üye kaydı yaparak dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi, üye sayısını daha da artırmak için çalışmalar yapıyor.

Bu kapsamda çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Bulancak Kadın Kolları üyeleri, Bulancak Belediye Meydanı’nda açtıkları stantta yeni üye kaydı yapıyorlar. Vatandaşlardan büyük destek gördüklerini belirten YRP Bulancak Kadın Kolları üyeleri, yaşanan ekonomik sıkıntıların halkın canına tak ettiğini gördüklerini belirttiler. Bunun yanı sıra AKP ve CHP politikalarına tepki veren seçmenlerin adresinin Yeniden Refah Partisi olduğunu ifade ettiler.

Haber: Fatma Bulduk Uğurlu - www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir