Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7153 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2011 - 18:47

Yerel Yönetimler toplantısı yapıldı.

Büyüt
Küçült
Yerel Yönetimler toplantısı
AK Parti Giresun il Başkanlığında İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Yerel Yönetimler toplantısı yapıldı.

Toplantıyla ilgili AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK' ün açıklaması.

  AK Parti Giresun il Başkanlığında İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Yerel Yönetimler toplantısı yapılmıştır.

Toplantıya AK Parti İl Başkanımız Av. Sabri ÖZTÜRK, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Kemal KURT, Teşkilat Başkanı Nail İPEK, Dereli İlçe Belediye Başkanı Kazım Zeki ŞENLİKOĞLU, Espiye İlçe Belediye Başkanı Erol KARADERE, Eynesil İlçe Belediye Başkanı COŞKUN SOMUNCUOĞLU, Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul MELİKOĞLU, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman KIRHASANOĞLU, Bulancak Belde Belediye Başkanı Mehmet KÜÇÜK, Bulancak  Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar KARAKILIÇ, Dereli Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah ÖNAL, Espiye Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan ÖZDEMİR, EYNESİL Ören Belde Belediye Başkanı Habip USTA, Giresun Merkez Duroğlu Belde Belediye Başkanı Murat KILIÇASLAN, Giresun Merkez Çaldağ Belde Belediye Başkanı İskender GENÇ, Giresun Merkez İnişdibi Belde Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, Görele Kırıklı Belde Belediye Başkanı Şükrü TÜRKOĞLU, Görele Aydınlar Belde Belediye Başkanı Osman SAZAK, Keşap Karabulduk Belde Belediye Başkanı Mehmet ÖZTÜRK, Piraziz Belde Belediye Başkanı Rıfat GÜRSOY ve Yağlıdere Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun ÖZTÜRK katıldı. 

     Toplantıda AK Partili Belediyelerin Türkiye’de marka olduğu, görev yaptığı şehirleri çok başarılı bir şekilde geliştirdiği, sorunları hızlı bir şekilde çözdüğü ve belediyelerin birbirini örnek alarak daha güzel hizmetler yapılması noktasında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Her Belediyenin sağlıklı içme suyu, alt yapı sorununun kalmaması gerektiği, çevreye yararlı olması gerektiği bu hususlarla ilgili bakanlıklarla koordinasyon sağlanarak ortak projeleri yürütülmesi gerektiği konuşuldu. Yine Belediye Başkanlarının halkla iç içe çok kolay ulaşılabilen aynı zamanda teşkilatlarıyla uyumlu olması gerektiği hususları konuşuldu. Belediye Başkanlarının tecrübelerini ve başarılarını birbirleriyle paylaşarak şehirlerine daha çok katkıda bulunabileceği hususları değerlendirildi. 

     Giresun’da görev yapan Tüm AK Partili Belediye Başkanlarına başarılarından dolayı tebrik edilmiş ve parti teşkilatlarındaki uyumlarından dolayı kendilerine teşekkür edilmiştir. Değerlendirilen konuların ardından soru ve cevaplarla toplantı sona erdirilmiştir. 

        Av. Sabri ÖZTÜRK

AK Parti Giresun İl Başkanı    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir