Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7631 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   16 Kasım 2013 - 18:37

Yılancı; Bu dava koltuk davası değil millete hizmet davasıdır

Büyüt
Küçült
Yılancı Bu dava koltuk davası değil millete hizmet
Şebinkarahisar'da Ak Pati'nin tek adayı olarak yerel seçimlere girecek olan Şahin Yılancı, Ak Parti Şebinkarahisar İlçe teşkilatında yapmış olduğu adaylık basın açıklamasına ilgi yoğun oldu.

Şahin Yılancı; Bu dava koltuk davası değil millete hizmet davasıdır

Şebinkarahisar'da Ak Pati'nin tek adayı olarak yerel seçimlere girecek olan Şahin Yılancı, Ak Parti Şebinkarahisar İlçe teşkilatında yapmış olduğu adaylık basın açıklamasına ilgi yoğun oldu.

Şebinkarahisar Ak Parti İlçe teşkilatında coşkulu kalabalığın katılımı ile gerçekleşen basın açıklamasında Şebinkarahisar Ak Parti İlçe başkanı Ahmet Bölük bir konuşma yaptı. Konuşmasında Belediye başkanı Şahin Yılancı'nın 2009 yılında belediye başkanlığına seçildiğinden bu güne kadar iktidar partili bir belediye başkanı olmasının sağladığı avantajdan dolayı  Şebinkarahisar'da önemli projelere imza attığını belirtti. Başkan Şahin Yılancı'nın ikinci dönem belediye başkanlığı adaylığı için başarılar dileyerek, "halkımız ve yol arkadaşlarımla birlikte başkanımızın inşallah ustalık döneminde Şebinkarahisar'a daha güzel çalışmalar yapacağına inanıyor, bunun için sonuna kadar kendilerine destek olup çalışacağız" dedi.

Şebinkarahisar Ak Parti İlçe Başkanı  Ahmet Bölük'ün konuşmalarından sonra yoğun alkış ve tezahüratlar ile konuşmasına başlayan Şahin Yılancı burada yaptığı konuşmasında adaylığını açıkladı.

Şahin Yılancı yaptığı basın açıklamasında şunları ifade etti. “2009 yerel seçimlerinde şahsıma emanet ettiğiniz Şebinkarahisar  Belediye Başkanlığı görevini, emanete halel getirmeden yaklaşık  5 yıldır sürdürüyorum” diyerek sözlerine başlayan Yılancı, “halkımızın desteğiyle aldığımız bu emaneti;  hakkıyla, hukukuyla, onuruyla, gururuyla taşıdık, bu güne kadar bize güvenen bize destek olanların başını öne eğdirecek hiçbir eylemin içerisinde bulunmadık, Allahın izniyle bundan sonrada bulunmayacağız.” dedi.

Yılancı; “Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir, daha güzel bir Şebinkarahisar bırakmak için sizlerden aldığımız yetki ve sorumluluğumuzu, kamu yararı ve hizmet önceliğinden taviz vermeden, hizmette parti farkı gözetmeden en iyi şekilde yerine getirme gayreti ile çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz.“ diyerek sözlerine devam etti. 

"Şebinkarahisar belediyesi tarihinin en büyük bütçelerini gerçekleştiriyor"

İktidar partisinden olmanın her türlü siyasi ve maddi avantajını kullandıklarını ifade ederek sözlerine devam eden Başkan Yılancı konuşmasını şöyle sürdürdü.“Belediyemiz, israfsız para yönetimi ve Belediyemiz kaynaklarının verimli kullanılması sayesinde, geliri bir önceki döneme göre  %70 azalmasına rağmen bu yıl gerçekleşen 10 Milyon TL ve önümüzdeki yıl için öngördüğümüz 12 Milyon TL lik bütçeyle Şebinkarahisar belediyesi tarihinin en büyük bütçelerini gerçekleştiriyor.“ dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren Şebinkarahisar Belediyesi Kültür ve İş Merkezi ve Şehirler Arası Otobüs Terminali başta olmak üzere, Kapalı Hayvan Pazarı, Orman İşletme Mesire Alanı, Atatürk Evinin Turizme Kazandırılması, otogar yanında yapımına başlanan yeni park alanı, semt parkları, Konuk caddesinin iyileştirilmesi gibi birçok yatırım projesini  Şebinkarahisar’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

" Şebinkarahisar Belediyesi adına çok önemli kazanımlar elde ettik"

“4,5 yılık hizmet süresince yaptığımız altyapı ve üstyapı projelerinin yanı sıra yine iktidar partisi olmanın avantajlarını kullanarak Şebinkarahisar Belediyesi adına çok önemli kazanımlar elde ettik“ diyerek sözlerine devam eden Başkan Yılancı, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Eğribel Tüneli projesinden Gölet Projelerine, Hastanemizin yapımından doktor atamalarına, Cezaevi yapımından Ağır Ceza Müdürlüğü’nün ilçemizde kapatılmamasına, Öğrenci Yurtlarının yapımından Yüksek Okullara Bölüm açılmasına, ÖSYM sınavlarının ilçemize alınmasından Engelsiz Yaşam Merkezi Kurulmasına, Meryem Ana Manastırı restorasyonuna  kadar daha birçok konuda AK Parti İlçe teşkilatı ile uyum içerisinde gerekli siyasi girişimlerde bulunduk.“ dedi.

Yılancı, İstanbul'daki Belediyelerden hemşeri milletvekillerinin destekleri ile 5 araç ve iş makinesini belediye araç parkına kazandırarak  Şebinkarahisarlıların hizmetine sunduklarını ifade ederek şunları söyledi. “Çevre Orman Bakanlığı tarafından hibe edilen katı atık toplama aracı, Belediyemiz imkanları ile aldığımız sıfır kilometre kanal kazıyıcı, damperli kamyon ve ekskavatörümüzle birlikte araç parkımıza toplam 8 araç daha  ilave ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edilen yaklaşık 250 Bin TL değerinde yol süpürme aracını da makine parkımıza ilave etmiş olacağız.“

"Aday adaylık başvurum İlçemize ve Partimize  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"

“Bundan yaklaşık 5 yıl önce 38 yaşında,  Şebinkarahisar’a hizmet etmek için kolları sıvamış, belki bugünkü kadar tecrübesi olmayan ama heyecanı, azmi ve idealleri tıpkı bugün ki gibi doruk noktasında bir kardeşiniz, arkadaşınız olarak sizlere hitap etmiştim.“diyerek konuşan Yılancı, sözlerini şöyle sürdürdü. “O gün birlikte yola çıktığımız, bana destek veren, teşvik eden, güvenen ve inanan siz değerli yol arkadaşlarımı bu gün yine yanımda görmek beni mutlu ettiği gibi aynı zamanda duygulandırdı.“ 
Seçim süreci yaklaşırken Aday olup olmamam konusunda Bölge ve Hemşehri Milletvekillerimizle , birçok arkadaşımızla görüştük, istişareler yaptık, diyen başkan Yılancı,“ilçemizin ve partimizin menfaatleri doğrultusunda  az sonra   aday adaylık   müracaatımızı  ilçe Başkanlığımıza sunacağız. Aday adaylık başvurum İlçemize ve Partimize  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.“ dedi.

 

"Halkımıza efendi değil hizmetkâr olmaya devam edeceğiz" 

“Genel Başkanımız Başbakanımızın söylediği gibi , bu dava, makam, mevki, rütbe davası değildir. Bu dava millete efendilik davası da değildir. Hizmet davasıdır, millete hizmet sevdasıdır.“ diyerek sözlerine devam eden Başkan Yılancı,“Halka hizmet yolunda var gücümüzle koşmaya ve halkımıza efendi değil hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Azmimizden ve kararlılığımızdan hiçbir şey kaybetmeden bu yolculuğumuzu birlik beraberlik içerisinde sürdüreceğiz.  Bizim gücümüz milletimizin azmi, kararlılığı ve bize olan inancından geliyor. İnanıyorum ki bu azim bu kararlılık ve bu destek artarak devam edecek ve vereceği  en doğru kararla Şehrine yine sahip çıkacaktır.“ dedi. 

 

"Ben kendimi önce Allah'a sonra da sizler gibi değerli gönül dostlarıma emanet ediyorum"

Bu bir Hizmet yarışıdır. Bu hizmete talip olan Diğer Belediye Başkan Adayı arkadaşlarıma da bu vesileyle başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamlayan Şahin Yılancı,  “Ben kendimi önce Allah'a sonra da sizler gibi değerli gönül dostlarıma emanet ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Kazananın  Şebinkarahisar olacağı bu seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum“ dedi.

Yoğun katılım ve  coşkulu bir şekilde geçen basın açıklamasına, AK Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Ahmet Bölük, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Tanrıkulu, İl genel meclis üyeleri, Oğuz Demir, Uğur Eraslan, Esnaf Odası Başkanı Murat Bölük, Şöförler odası Başkanı Arif Ekmekçi, Ziraat Odası Başkanı Muhlis Aslan, Esnaf Kefalet Koop. Başkan vekili Bahattin Okyar, Türkiye Yardım Severle Dernek Başkanı Ayla Yavuz Demirer, Muhtarlar Birliği Başkanı Osman Kılıç, Mahalle ve Köy Muhtarları,  belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Şebinkarahisarlı katıldı.

www.sebingundem.com 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir