Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8564 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   07 Kasım 2013 - 00:43

Yılmaz, aday adayı oldu

Büyüt
Küçült
Yılmaz, aday adayı
Diş Hekimi Salih Yılmaz, Ak Parti listesinden Giresun Belediye Başkan aday adayı oldu. Yılmaz, "Giresun’a yüksek katma değer sağlayacak bilgi, tecrübe ve projelerle bu göreve talibiz" dedi.

Diş Hekimi Salih Yılmaz, Ak Parti listesinden Giresun Belediye Başkan aday adayı oldu. Yılmaz, "Giresun’a yüksek katma değer sağlayacak bilgi, tecrübe ve projelerle bu göreve talibiz" dedi.

Merkez sağda uzun yıllar siyaset yaptığını ifade eden Dt. Yılmaz, "Bugün Merkez Sağın adresi AK Parti’de, Siyasetin merkezi AK Parti’de, halka hizmet etmenin merkezi AK Parti’de sizlerle beraberim. Partimizin yetkili organları tarafından uygun görülürse, Yüce Rabbim de nasip ederse AK Parti Giresun Belediye Başkanlığına aday olmak üzere bu toplantı ile aday adaylığımı açıklıyorum" şeklinde konuştu.

Yılmaz konuşmasında şunlara yer verdi; "Giresun’umuzu bulunduğu seviyeden daha iyi bir yerlere getirmek hedefimizdir. Bunun usullerini ve yollarını biliyoruz. İyi şeyleri yapmak ancak iyi ekiplerle mümkündür. Yönetimlerin de bir orkestra ahengiyle birbiriyle uyumlu ve birbirini tamamlar bir şekilde çalışması, başarı için esastır. Bizim de hem üst kadrolarımızla, teşkilatımızla, halkımızla tam bir uyum içinde çalışma tecrübemiz vardır.

Siyasette her zaman mevcut potansiyeli kullanmak yetmeyebilir. Mevcut potansiyeli değerlendirmek gerektiği gibi artı değerler katmak esastır. Biz siyasete böyle bakıyoruz. Bu göreve de hem Giresun’umuza hem de Partimize artı değerler katmak üzere talibiz."

Giresun’un sahilinin adeta pırlanta bir gerdanlık gibi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Mevcut şehir dokusunu güçlendirmek ve çok daha değerli hale getirmek bizim işimiz. Bir işimiz daha var. Yeni Giresun’u oluşturmak. Önemli bir hedefimiz de budur.

Giresun’a bizden önce hizmeti geçmiş herkesi şükranla anıyoruz. Biz de bu silsilede bir halka olmaya talibiz. Ama farklı, fark edilir, Giresun’a yüksek katma değer sağlayacak bilgi, tecrübe ve projelerle bu göreve talibiz.

Yıllardır sağlık alanında hizmet veren Dr. Salih Yılmaz kardeşiniz, bu şehrin de sağlıksız değil, sağlıklı bir şehir olabilmesi için bu göreve taliptir.

Aday adayı diğer bütün partili arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Giresunspor’da yöneticilik yaptığım yıllara da bir çağrışımla da diyorum ki “iyi olan kazansın” Allah utandırmasın."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir