Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7164 kez okundu. | Kategori : Siyaset
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2013 - 11:00

ZIBIÇ Belediye Meclis Üyeliği için müracaat etti

Büyüt
Küçült
ZIBIÇ Belediye Meclis Üyeliği için müracaat
Giresunluların yoğun olarak yaşadığı illerimizden Zonguldak ilinde yaşayan Engelli hemşehrimiz Sezai SIBIÇ AKP den belediye meclis üyeliği için adaylığını açıkladı.

SEZAİ  SIBIÇ ZONGULDAK BELEDİYE MECLİS  ÜYELİĞİ İÇİN MÜRACAAT ETTİ

Giresunluların yoğun olarak yaşadığı illerimizden Zonguldak ilinde yaşayan Engelli hemşehrimiz Sezai SIBIÇ AKP den belediye meclis üyeliği için adaylığını  açıkladı.

Yoğun Sivil Toplum Kuruluşu desteği ile adaylığını açıklayan Sezai SIBIÇ’’ Avk. Osman Yayladan sonra 2. Giresunlu olarak mecliste yerimi almak Zonguldak ‘a hizmet etmek engelli vatandaşların temsilcisi olmak istiyorum. Engelleri kaldırarak yaşadığım güzel ilime hizmet etmek istiyorum. AKP Teşkilatımız ve halkımız bize bu görevi verirse bizlerde mutluluk için geceli gündüzlü çalışmaya hazırız. Diyerek tamamladı’’

Sezai SIBIÇ Giresun Federasyonun Denetleme Esk. Üyesi VE Giresun Gençlik Derneği Başk. Yrd Zafer SIBIÇ, Görele Federasyonu Birol Kardaş, Zonguldak Görele Derneği Başkanı Yusuf Hıdır, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şb Başk. Hüseyin Şirin, Diyabet ve Kronik Hasta Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, Zonguldak Engelliler Kom. Başkanı Mevlüt Akkaya, Zongukdak Tepebaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Akkaya, AKP Tepebaşı Mahalle Teşkilatı balkanı Orhan Akkaya Görele Enliköyü Derneği Başkanı Enver Tenk ve Başkan yardımcısı Mehmet Sıbıç gibi bir çok Sivil Toplum Kuruluşları ve Parti Temsilciliğinin desteğini alarak göreve talip olmuştur. Destek olanlara teşekkürlerini sunmuştur.

 

Sezai SIBIÇ Kimdir;

1969 Giresun Görele Esenli Köyü  doğumludur. Eğitimini Zonguldak ‘ta yapmış Zonguldak ili Tepebaşı mahallesinde yaşamaktadır.

Zonguldak Giresun Görele Derneği Kuruculuğu ve üyeliği, Tepebaşı Mahallesi Azalığı, Engelliler ve Sakatlar Derneklerinde çeşitli görevler de bulunmuş ve komisyon üyelikleri yapmıştır.     

 

Bizlerde kendisine başarılar dileriz.

Bayram KARACA-Bursa



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir