Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5865 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   29 Eylül 2021 - 14:58

Büstiyer

Büyüt
Küçült

Kadınların daha şık görünmek istedikleri zamanlarda ceketlerinin veya abiye kıyafetlerinin içine tercih ettikleri ürünlere büstiyer denir. Askılı veya straplez şeklinde olabilecek bu ürünler aynı zamanda sütyen görevini de üstlenir. Geleneksel anlamda aslında bir iç çamaşırı ürünü olarak değerlendirildiğinden kadınlar çoğu bunu günlük tarzlarında tercih etmez. İpek, pamuklu, suni deri veya naylon gibi değişik kumaş türlerinden üretilebilir.

Büstiyer Kombinleri

Önceleri sadece iç giyim de tercih edilen ürünler zamanla kullanım alalını genişletmiştir. Eteklerin, yüksek bel pantolonların veya takımların içine giyilmeye başlamıştır. Büstiyer kombinleri yaparken ise ürünün formunu göz önüne almanız gerekir. Korse formunda olan ürünleri daha şık bir tarza sahip olmak istediğinizde tercih edebilirsiniz. Böylece hem ürün sütyen görevi görecek aynı zamanda korse özelliği sayesinde belinizi kavrayarak sizin daha formda görünmenize katkıda bulunacaktır. Ayrıca vücudun orta kısmını sıkıp yukarı doğru ittiğinden göğüslerinizde olduğundan daha dolgun duracaktır. Bunun yanında daha esnek ve rahat üretilen modeller spor yaparken hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Sizde birbirinden şık modelleri incelemek için https://www.beyyoglu.com/collection/bustiyer adresini ziyaret edebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir