Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12969 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   27 Ocak 2022 - 01:37

Çarpıcı Renklerde Saten Gömlek

Büyüt
Küçült
Çarpıcı Renklerde Saten

 

Giyinme ve barınma insanların en temel ihtiyaçlarından biridir. Vücudu çevresel faktörlerden ve kötü hava koşullarından koruyan giysiler, farklı kumaş türlerinden farklı şekillerde yapılır. Gömlekler, giyim modellerinde uzun süredir aktif olarak kullanılanlardan biridir. Gömlek modelleri yaka ve kollarla tamamlanan ve çoğunlukla drapeli kumaştan oluşan tekstil ürünleridir. Yaz ve kış sezonlarında aktif olarak kullanılan gömlek modelleri; Denim, ipek, saten, keten, kanvas, viskon ve krep gibi kumaşlar kullanılarak tasarlanmıştır. Şık ve zarif, asil saten kumaştan üretilen bir gömlek, klasik ve sportif şıklığı tamamlayabilir. Saten kumaşlar ipek ve pamuk ipliklerin dokunarak yapılır.

Çarpıcı renk kombinasyonlarına sahip gömlek tasarımları, günümüzün en popüler giyim türlerinden biridir. Farklı tarzları yansıtmanın mükemmel bir yolu da kuru gülden yeşile, kremden kırmızıya tonlarda kadın gömlekleri kullanmak. İlkbahar Beyoğlu kadın gömlek koleksiyonumuzu kaçırmayın!

 Beyoğlu Kadın Gömlek Modelleri

Sportif ve şık bir stilden hoşlanıyorsanız, kot pantolonu beyaz batik gömlek ile kombinleyerek daha ince görünebilirsiniz, beyaz kot ile kombinleyerek daha ince görünebilirsiniz. İspanyol kollarının stilini seviyorsanız, dar pantolonların üzerine giyilebilecek bir bayo tutkallı gömlek mükemmeldir.

Bir bahar gününde giyilebilecek kırpılmış gömleğe ek olarak, 2022'yi yeniden sallaması muhtemel olan karpuz gömlek. Baskın yakalı gömlek en erkeksi kadın gömleklerinden biridir. İş hayatı için kolay bir seçim olan cepli kısa beyaz gömlek, sportif ve şık duruşuyla öne çıkan modellerden sadece biri.

Saten Gömlek Şıklığı

Şık, klasik tarzların hayranıysanız, gardırobunuz saten gömlek tasarımlarıyla dolu olacak. İster deri pantolon ister yırtmaçlı etek olsun, saten gömlek, çok çeşitli iç çamaşırlarıyla iyi giden gömleklerden biridir. Dar bir saten gömlek beli sararak daha ince görünmenizi sağlarken, altındaki kot pantolon onu gergin gösterir.

Günlük Oversize Gömlekler

Son trend büyük beden modeller ve gömlek modelleri oversize gömleklerle trend oldu. Büyük beden bir gömlek, pantolon tipine göre salaş bir tarzı yansıtabilir ve bahar çiçekleri gibi parlak renklerde çiçek açabilir. Açık renkli pantolonları seviyorsanız, pantolonunuzu öne çıkarmak için siyah bir gömlek seçin. Ayrıca rüzgarlı günlerde veya serin yaz akşamlarında kadife oversize gömlek, direkt gömleğin üzerine, pantolon üstüne veya kısa bir bluz üzerine hırka olarak giyebilirsiniz.

 Etek Gömlek Kombinleri

Gardırobunuzdaki eteğe hayran olmak istiyorsanız gabardin bir gömlek tercih edebilirsiniz. Beyoğlu gömlek koleksiyonundan modelleri kombinleyen bir etek arıyorsanız tekrar Beyoğlu modellerini araştırıp online mağazamızdan satın alabilirsiniz. Eğer vintage modeller seviyorsanız vintage saten bir gömlek tercihiniz olacak.

Sıcak havalar için favori gömleklerimizden bazıları eski tip kısa kollu gömleklerdir, ancak kot veya siyah altların üzerine karpuz renginde kollu gömlek giyebilirsiniz. Tüm gömlek modelleri için https://www.beyyoglu.com/kadin-gomlek/ sitesinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir