Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10204 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   28 Temmuz 2021 - 15:03

E İhracat Nedir?

Büyüt
Küçült
E İhracat

 

Ürünleri ülke dışına, bir başka deyişle yabancı müşterilere satmak manasına gelen e ihracat sürecinde pek çok işlem internet ortamında gerçekleştirilir. İhracatın web üzerinden gerçekleştirilmiş olan hali olarak nitelendirilebilir. E-ihracat süreci ise belirli aşamalardan oluşur ve müşteri bulma, ürünleri müşteriye sunma, sipariş oluşturma gibi bu aşamalarda pek çok işlem web üzerinden gerçekleştirilir.


E İhracat Önemi

Standart ihracat ile kıyaslandığı zaman e ihracat daha avantajlıdır. Bunun sebebi, bütün dünyada daha fazla müşteriye ulaşma potansiyeline sahip olmasıdır. Buna ilave olarak ürünün üreticiden alınıp direkt şekilde tüketiciye aktarılabilmesi, zaman ve maliyet kaybının en az düzeylere indirilebilmesi ve ürün kategorisinin fazlası ile geniş biçimde yer alması da e-ihracatın avantajları arasında yer alır.

E İhracat İle İlgili Bilgiler

Satış yapılması planlanan ülkede lojistik operasyonlarının olmasına gerek duyulmadan e ihracat gerçekleştirilebilir. Yurt dışı satışları döviz cinsinden yer aldığı için kur dalgalanmalarının etkileyebileceği bir durum söz konusu değildir. Bu açıdan e ihracat satıcılar için ekonomik kapsamda bir hayli önemli bir avantaj sunar. Detaylı bilgi almak için https://www.shipentegra.com/blog/e-ihracat/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir