Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14603 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   07 Aralık 2021 - 11:32

İzole Protein Kullanımı

Büyüt
Küçült
İzole Protein

 

İzole protein, protein oranı çok yüksek, yağ, karbonhidrat ve laktoz açısından yalıtım işlemi yapılmış olan ürünlerdir. İçeriğinde  türlü  amino asitler bulunur. Kas yapısı için en iyi proteinlerdendir. İzole protein sindirim sisteminde en iyi sindirilen proteindir. Sporcularda, antrenman öncesinde, sonrasında veya antrenman sırasında kullanılabilir. Protein kullanımından sonra, vücutta amino asit miktarı artar. Bu artış kas büyüme sistemine yardımcı olur. İzole protein düşük karbonhidrat yapısına sahiptir. İçeriğindeki laktoz miktarı düşüktür. Bu sayede daha yüksek protein daha az yağ ve karbonhidrat alınır. 

İzole Proteinin Yararları Nelerdir? 

Sporcularda kas kütlesini arttırır. Kolay sindirim özelliği sayesinde hızlı kana karışır ve etkisi hızlı ortaya çıkar. Kas yıkımını engeller ve kasların korunmasını sağlar. İzole protein,  içerisinde bulunan laktoz oranının düşük olması nedeniyle süt ürünleri kullanamayan kişilerin yüksek protein almalarını sağlar. Metobolizmayı hızlandırır. Karbonhidrat ve yağ oranının düşük olması, kilo almadan kas yapımına yardım eder. İzole protein çeşitleri ve fiyatları için https://www.protein34.com/izole-protein sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir