Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15041 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   19 Ağustos 2016 - 11:49

Kadınlara Özel E-ticaret Sitesi Miss Ageless Gümüş Takılar Satacak

Büyüt
Küçült
Kadınlara Özel E-ticaret Sitesi Miss Ageless Gümüş Takılar

Takılar kadınların kıyafetleri ile birleştirdikleri en önemli aksesuarlar. En çok tercih edilen takılar arasında gümüş takı modelleri de yer alıyor.

Gümüş takıları seven kadınlara güzel bir haberimiz var; kadınlara özel gümüş takıların online satışa sunulduğu Miss Ageless web sitesi açıldı. Bir kadın girişimci olan Emine Çetin tarafından hayata geçirilen web sitesinde gümüş takı ve aksesuar satışı yapılıyor. Miss Ageless kısa süre içerisinde kadınlara özel bir moda sitesi haline dönüşmeyi hedefliyor.

Satışa sunulacak ürünler, kaliteli üretim yapan takı üreticilerinden günün trendleri takip edilerek seçiliyor. Seçilen ürünlerin adları belirleniyor ve fotoğraf çekimleri yapılıyor. Üreticilerden alınan gümüş takılar bu şekilde Miss Ageless markalı gümüş takı ve aksesuarlara dönüşüyor.

http://www.missageless.com.tr adresinde yer alan Miss Ageless gümüş takı modelleri; şık, eşsiz ve özel olmayı seven kadınların vazgeçilmezi olmak için tasarlandı. Birbirinden güzel model yüzükler, bileklikler, kolyeler, küpeler, halhal çeşitleri, çanta aksesuarları ve daha birçok takı çeşidi sizi bekliyor. Yapmanız gereken Miss Ageless’ın web sitesini ziyaret etmek, kategoriler içerisinde yer alan ürünleri incelemek.

Gümüş bileklik kategorisinde ise bileklik ve bilezik modelleri bulunuyor. Taşlı bileklik modelleri, taşsız bileklik modelleri, ayarlanabilen bileklik modelleri, esneyebilen bileklik modelleri, bilezik modelleri, baget taşlı bilezik modelleri, kalp taşlı bilezik modelleri ilginizi çekebilir. Gümüş yüzük kategorisinde bulunan eklem ucu yüzük, taşlı, taşsız, turkuaz taşlı gibi farklı gümüş yüzük modelleri arasından beğendiğiniz bir modeli kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Kadınlar arasında en çok tercih edilen gümüş takılardan biri de gümüş küpeler. Günlük hayatta, özel gün ve gecelerde kullanabileceğiniz gümüş küpeler, metal alerjisi olan kadınlar için ideal bir seçenek. Hem gündüz hem de gece rahatlıkla kullanılabilen küpelerin Miss Ageless’ın web sitesinde birçok çeşidi ve modeli mevcut.

Gümüş takılardan hoşlanıyorsanız, gümüş küpe modelleri ve gümüş küpe fiyatları için sitede yer alan ürünleri inceleyebilirsiniz. Sevgilinize veya eşinize özel bir hediye olarak gümüş takı almak istiyorsanız, gümüş küpe modelleri güzel bir seçenek olabilir. Kadınların en çok tercih ettiği takılardan biri olan küpeler; sevgililer günü hediyeleri, evlilik yıl dönümü hediyeleri, doğum günü hediyeleri ve yılbaşı hediyeleri arasında en fazla tercih edilenler arasında yer alıyor.

Gümüş küpe kategorisinde baget taşlı, elmas modeli, inci, nazar boncuklu, opal taşlı, salkım, sallantılı, swarovski taşlı, taşlı, taşsız, turkuaz taşlı gibi farklı gümüş küpe modelleri bulunuyor.  Miss Ageless gümüş küpe fiyatları, tercih edilen gümüş küpe modeline göre değişmekte.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir